Weekend pentru pasionatii de auto la Ploiesti Shopping City

22 mai 2014

Ploiesti, 21 mai. In perioada 24-25 mai, Ploiesti Shopping City le-a pregatit vizitatorilor un weekend plin de distractie, miscare si shopping. Primul centru comercial din judetul Prahova isi asteapta clientii cu un Campionat National de Indemanare Auto, expozitii de masini, dar si cu demonstratii spectaculoase de drift-uri si burn out pregatite de Asociatia Club Sportiv No Speed Limit Romania.
Campionatul National de Indemanare Auto, la a doua editie
Sambata, la ora 14:00, clientii Ploiesti Shopping City vor putea asista la antrenamentele pilotilor amatori si profesionisti participanti la cursa, iar duminica, incepand cu ora 11:45, toti cei prezenti vor putea sa se bucure de un adevarat spectacol, cu derapaje controlate, slalomuri, intoarceri cu frana de mana la 180 sau 360 grade, atat cu fata cat si cu spatele, totul contra cronometru.
Campionatul National de Indemanare Auto reprezinta alternativa legala si sigura pentru tinerii atrasi de intrecerile cu masini, in care primeaza indemanarea pilotilor si, in plan secundar, caracteristicile tehnice ale automobilului de concurs. Scopul evenimentului este atragerea pasionatilor de automobilism sportiv, a posesorilor de automobile de serie sau de competitie, formarea si dezvoltatea abilitatilor specifice acestui gen de competitie.
Expozitii si demonstratii auto in Ploiesti Shopping City
In perioada 22-25 mai, clientii care trec pragul centrului comercial vor putea admira o expozitie auto de masini rulate apartinand unor branduri cunoscute, dar si o parada de masini de epoca, motociclete si masini tunate.
In plus, sambata, Asociatia Club Sportiv No Speed Limit Romania organizeaza demonstratii de drift-uri si burn out, oferind amatorilor de senzatii tari posibilitatea de a lua parte la Taxi Drift.
Evenimentele din acest weekend incheie cu succes luna mai, declarata de Ploiesti Shopping City - luna sporturilor. Fie ca a fost vorba despre targuri, expozitii sau spectacole dedicate miscarii, clientii Ploiesti Shopping City au facut performanta la distractie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram