Webinar gratuit – Utilizarea Indicatorilor Cheie de Performanta pentru o Pozitionare Strategica a Departamentului de Resurse Umane

13 mai 2015

Webinarul va fi sustinut de Cristina Tarata, Head of Research Programs in cadrul diviziei europene a The KPI Institute, autoritatea globala in domeniul Indicatorilor de Performanta (KPIs). In calitate de coordonator al activitatii de cercetare, a contribuit la dezvoltarea platformei smartKPIs.com prin documentarea a peste 1.000 de indicatori de performanta din 16 arii functionale si 25 de industrii diferite si la lansarea a peste 90 de rapoarte „Top 25 Indicatori Cheie de Performanta”.

Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati sa cunoasca cele mai noi progrese in ce priveste imbunatatirea performantei in Departamentul de Resurse Umane.

Formarea participantilor presupune actualizarea informatiilor si a competentelor participantilor prin implementarea indicatorilor cheie de performanta in scenariile de management al talentelor, in scopul monitorizarii performantei si al imbunatatirii calitatii interactiunilor.

Subiectele tratate in cadrul webinarului sunt: terminologia utilizata in managementul performantei, Indicatori Cheie de Performanta pentru Resurse, Scorecardul Departamentului de Resurse Umane, utilizarea unui dashboard pentru luarea decizilor, valoarea adaugata de Indicatorii Cheie de Performanta pentru Departamentul de Resurse Umane.

Participarea este gratuita la acest webinar, iar inscrierile se pot realiza accesand linkul:
https://attendee.gotowebinar.com/register/1446860911594678530

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca obiectiv prioritar crearea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual.
In prezent, Acumen Integrat dezvolta si perfectioneaza in mod constant procesul de organizare al evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.
Portofoliul de activitati al companiei se remarca prin cei peste 300 de clienti si cele 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane sau logistica.In anul 2015 am integrat in portofoliul programelor oferite 10 cursuri noi de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram