Webinar gratuit – Performanta in Relatiile cu Furnizorii

18 martie 2015

Webinarul va fi sustinut de Cristina Bleoca, Specialist in Achizitii si Managementul Lantului de Achizitii, cu o experienta manageriala de peste 10 ani in domeniul aprovizionarii si achizitiilor in companii din sectorul automotive si FMCG. Functia de Manager de Operatiuni pe care o ocupa in prezent i-a oferit experienta practica pe care o impartaseste cu alti profesionisti inscrisi la cursurile si prezentarile sale.

Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati sa cunoasca cele mai noi progrese in domeniul relatiilor cu furnizorii.

Formarea participantilor presupune actualizarea informatiilor si a competentelor participantilor prin implementarea indicatorilor cheie de performanta pe segmentul relatiilor cu furnizorii, in scopul monitorizarii performantei si al imbunatatirii calitatii interactiunilor.
Webinarul va trata următoarele teme: elementele cheie de performanta in relatia cu furnizorii, analiza etapelor principale ce pot fi optimizate in procesul de achizitii, utilizarea eficienta a instrumentelor de management al performantei in gestiunea relatiilor cu furnizorii, motivatia pentru imbunatatirea performantei furnizorilor, beneficiile implementarii unui sistem de performanta a furnizorilor.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca obiectiv prioritar crearea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual.

În prezent, Acumen Integrat dezvolta si perfectioneaza in mod constant procesul de organizare al evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.

Portofoliul de activitati al companiei se remarca prin cei peste 300 de clienti și cele 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane sau logistica.În anul 2015 am integrat in portofoliul programelor oferite 10 cursuri noi de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram