Webinar gratuit – Performanta in Managementul Succesiunii

29 aprilie 2015

Webinarul va fi sustinut de Marius Boghian, consultant in management in cadrul echipei The KPI Institute cu o experienta de peste 9 ani acumulata in diverse organizatii, din Romania, Danemarca si Chile, lucrand in mediul corporate, antreprenorial si non-guvernamental unde si-a consolidat o expertiza pluri-disciplinara in servicii profesionale, programe de formare si project management.

Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati sa cunoasca cele mai noi progrese in ce priveste managementul succesiunii.

Formarea participantilor presupune actualizarea informatiilor si a competentelor participantilor prin implementarea indicatorilor cheie de performanta in scenariile de management al succesiunii, in scopul monitorizarii performantei si al imbunatatirii calitatii interactiunilor.

Webinarul va trata urmatoarele teme: elementele cheie din managementul succesiunii, utilizarea instrumentului 9 Box in evaluarea potentialului succesorilor, planificarea carierei si a planului de succesiune in vederea asigurarii fluxului de talente, Indicatori Cheie de Performanta pentru managementul succesiunii, provocari si solutii in cadrul managementului succesiunii.

Participarea este gratuita la acest webinar, iar inscrierile se pot realiza accesand linkul:
https://attendee.gotowebinar.com/register/4723868456325965314

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca obiectiv prioritar crearea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual.
In prezent, Acumen Integrat dezvolta si perfectioneaza in mod constant procesul de organizare al evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.
Portofoliul de activitati al companiei se remarca prin cei peste 300 de clienti si cele 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane sau logistica.In anul 2015 am integrat in portofoliul programelor oferite 10 cursuri noi de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram