Webinar gratuit – Implementarea programelor de Balanced Scorecard

Webinarul va fi sustinut de Paul Albu, Senior Business Research Specialist in cadrul diviziei europene a The KPI Institute, autoritatea globala in domeniul Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs). In calitate de formator, Paul este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari din Romania. A sustinut cursuri si workshopuri la nivel national si international, pe diferite teme ca: munca in echipa, leadership, dezvoltarea organizationala si managementul proiectelor.

Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati sa cunoasca cele mai noi progrese referitoare la procesele si tehnicile de Balanced Scorecard.

Formarea participantilor presupune actualizarea conceptelor cheie a metodologiei Balanced Scorecard, unul dintre cele mai cunoscute instrumente folosite in managementul performantei. Oferind o imagine de ansamblu asupra dezvoltarii unei arhitecturi de Balanced Scorecard, veti intelege cum sa aduceti valoare adaugata organizatiei din care faceti parte, prin masurarea performantei.

Participarea este gratuita la acest webinar, iar inscrierile se pot realiza accesand linkul:

https://attendee.gotowebinar.com/register/1392756142931522306

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca obiectiv prioritar crearea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual.

In prezent, Acumen Integrat dezvolta si perfectioneaza in mod constant procesul de organizare al evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.

Portofoliul de activitati al companiei se remarca prin cei peste 300 de clienti si cele 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane sau logistica.In anul 2015 am integrat in portofoliul programelor oferite 10 cursuri noi de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.