Webinar gratuit – Imbunatatirea performantei in 12 scenarii diferite

8 mai 2015

Webinarul va fi sustinut de Andreea Vecerdea, Coordonatorul Biroului de Strategie si Performanta din cadrul The KPI Institute, una dintre principalele responsabilitati ale acestei pozitii reprezentand-o mentinerea functionala a Sistemului de Management al Performantei, implementat la nivel organizational, departamental si individual in cadrul companiei.

Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati sa cunoasca cele mai noi progrese in ce priveste imbunatatirea performantei in scenarii diverse.

Formarea participantilor presupune actualizarea informatiilor si a competentelor participantilor prin implementarea indicatorilor cheie de performanta in scenariile de management al talentelor, in scopul monitorizarii performantei si al imbunatatirii calitatii interactiunilor.

Subiectele tratate în cadrul webinarului sunt: pilonii imbunatatirii performantei, prezentarea celor 12 scenarii, comparatie intre cele 12 scenarii.

Participarea este gratuita la acest webinar, iar inscrierile se pot realiza accesand linkul:
https://attendee.gotowebinar.com/register/5185419248737052674

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca obiectiv prioritar crearea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual.
In prezent, Acumen Integrat dezvolta si perfectioneaza in mod constant procesul de organizare al evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.
Portofoliul de activitati al companiei se remarca prin cei peste 300 de clienti si cele 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane sau logistica.In anul 2015 am integrat in portofoliul programelor oferite 10 cursuri noi de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram