Web design responsive

14 februarie 2016

Paginile web pot fi vizualizate folosind diferite dispozitive: desktop, tableta si telefon.
Website-urile create in ultimii 5 ani au ca tendinta design-ul responsive. Solutiile web bine optimizate trebuie sa indeplineasca acest criteriu de RESPONSIVE , cerut de care motoarele de cautare spre a fi catalogate mobile friendly si pozitionate cat mai bine.
Poate ca multi dintre dvs nu stiu ce inseamna acest termen-responsive. Un website responsive este un proiect web care isi redimensioneaza, rearanjeaza intregul continut din el.
Intreg layout-ul al unui pagini web este rearanjat, iar informatiile, imaginile si textul nu vor fi omise, ci vor fi adaptate la toate tipurile de dispozitive spre afisare.
Marele avantaj al unui astfel de site este acela ca puteti vizita orice pagina de internet dorita oriunde ati fi, puteti afla orice informatie fara sa dati zoom scrisului sau imaginilor. Un astfel de site este cu siguranta, user friendly, iar motorul de cauatre va acorda o pozitionare buna in rezultatele sale datorita acestui lucru.
Web design-ul responsive foloseste tehnologii ca Bootstrap CSS si HTML

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram