fbpx

Vreti sa aveti angajati mai buni? SIVECO va da o solutie

In mod cert angajatii bine instruiti determina succesul unei companii. Dar v-ati intrebat daca putem creste profesionalismul si productivitatea angajatilor nostri la costuri mai mici? Da, putem, iar solutia este una creata in Romania, pentru companiile din Romania.

Platforma de instuire online AeL, dezvoltata de SIVECO, asigura perfectionarea angajatilor intr-un timp scurt, la costuri reduse. Orice angajat, indiferent de nivelul sau ierarhic, locatie geografica sau program de lucru, poate accesa cursurile la care a fost inscris sau la care s-a inscris singur in cadrul platformei AeL. Accesarea se face simplu, online. Angajatii pot invata oricand, de oriunde, fara a fi nevoie sa mearga la sali de training sau sa fie scosi din productie.

“Platforma AeL ofera suport pentru crearea, planificare si gestionarea cursurilor. In plus, AeL include un editor de cursuri, un editor de teste si unul pentru crearea sondajelor, ce permit crearea de cursuri specifice fiecarei companii. Astfel, puteti crea chiar dvs. cursurile de care aveti nevoie, plecand de la procedurile si procesele organizatiei, sau va pot sprijini specialistii nostri. In acest mod, va puteti reduce semnficativ costurile de instruire si puteti scurta timpul de la aparitia nevoii de instruire si pana la realizarea efectiva a acesteia”, spune Viorel Jigman, AeL Product Manager in cadrul SIVECO Romania.

Platforma de eLearning AeL permite monitorizarea rezultatelor – managementul instruirii, si permite crearea facila a materialelor de instruire: cursuri, teste, sondaje. Editorul de cursuri permite inglobarea unor resurse de tipul text, fotografii, video, audio, animatii Flash, clipuri YouTube, Vimeo, Ted, sau prezentari slide-show. De asemenea, editorul de cursuri permite integrarea de activitati de fixare a cunostintelor si teste de autoevaluare.

Platforma AeL se integreaza nativ cu sistemele de baza folosite in majoritatea organizatiilor, cum ar fi managementul utilizatorilor sau email.

Managerii generali sau managerii de resurse umane pot vizualiza in AeL, in orice moment, situatia de ansamblu a instruirii angajatilor, precum si parcursul profesional al fiecarui angajat. Astfel, se poate analiza in mod obiectiv necesitatea de instruire la nivel de companie si se poate face mai usor planificarea cursurilor viitoare.

Mai mult, companiile pot opta pentru folosirea platformei AeL in sistem SaaS, in Cloud, platind astfel doar utilizarea efectiva a sistemului. Utilizarea in Cloud duce la diminuarea semnificativa a costurilor alocate instruirii angajatilor si la transformarea costurilor de capital in costuri operationale.

Despre SIVECO Romania
SIVECO Romania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati.

SIVECO Romania este specializata in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice.

De-a lungul celor peste 22 de ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 200 de premii interne si internationale.