Vrei serviciile unui coach bun?

11 mai 2020
Autor:
IzzyReduceri

Esti in cautarea unui coach bun in Bucuresti? Maria-Iris HÖEPPE este coach bun acreditat international ca"Professional Certified Coach" de către " Federația Internaționala de Coaching ".  De asemenea, Maria-Iris este certificată ca executive coach și business & team coach de catre "Coaching and Leadership International-Canada". O discutie cu Maria-Iris a scos la suprafata multe beneficii pe care le primeste un CEO intr-o sedinta de executive coaching.

executive coachCe anume face deosebit felul tau de a aborda executive coaching-ul?

Noi nu vindem cursuri pre-formate sau teorii americane de dezvoltare de acum 15 ani, aici este diferențierea principală.

Atat eu, cât și colegii cu care colaborez pe partea de workshop-uri, suntem oameni care au o temelie solidă de  experiență de business management național și european, la care am adaugat skills-uri extrem de rafinate de instruire non-formală, de  înțelegere  a ființei umane și de interacțiune cu o gamă vastă de personalități.

Ce oferim noi diferit, sunt sesiuni de coaching si workshop-uri foarte personalizate contextului și actualizate cu cele mai noi informații din știința  coaching-ului  și leadership-ului. Sesiunile de coaching oferite de noi sunt menite să producă rezultate cu impact pozitiv rapid și direct în viața omului, și în culturile și  cifrele companiilor. Deci, avem o abordare unică, fină, ce provine din mentaliatatea de a fi actualizați si performanți deopotrivă în șlefuirea de personalități și în producerea de rezultate.

In copilărie, ce îți doreai sa te faci atunci când vei fi "om mare"?

Imi doream să știu cum să dezvolt potentialul meu și al oamenilor, și să o pot face . Sufletul meu știa că noi și noi metode vor apărea pe aceasta planetă. Doar m-am adaptat pe parcurs, să le pot studia, înțelege, integra, însuși, rafina, adapta și folosi.

Maria-Iris, ce te faci sa zâmbești atunci când te gândești la afacerea ta?

Oportunitatea de întâlni și contribui unor oameni deosebiți. Iubesc mult interacțiunea cu oamenii care știu că înlăntrul lor se află un potențial pe care vor să îl manifeste la un nivel superior. Prezența ta influențează permanent prezența clienților tăi. Așadar este un nivel de exigență personală față de echilibrul interior,  de la care nu poti să faci rabat dacă vrei să rămâi pe val. Iar asta se lucrează continuu, nu pică din cer, nu e ceva câștigat și nici peren. Și este o meserie  energofagă, pentru că sunt multe materiale de pregătit, în spatele unei lejerități pe care clientul, individ, și mai ales companie, o percepe, sunt zeci de ore de muncă, la fiecare proiect. Dar, un master în coaching nu trebuie să transmită niciodata clienților săi asta. Ei trebuie să beneficieze de o experință lină, plăcută și transformațională.

"Munca de coach, făcută la nivel profesionist, este foarte solicitantă intelectual, emoțional, energetic"

Când vedeți pe piață unii oameni ce devin coachi în cursuri de 2  weekenduri, și abordează genul acela de conversație tip „fake positive thinking„ v-aș sfătui să fiți foarte rezervați în a oferi încredere. Un coach profesionist investește minim 4 ani, post-universitar,  într-o pregătire care să îl susțină sa presteze o munca de calitate.

Salturile calitative pe care le fac clienții mei, indivizi și companii mă hrănesc enorm, și îmi generează și mențin zâmbetul. Fiind  autorul ”Cărții despre schimbări”, ori de cîte ori primesc mesaje, emailuri, de la cititori, zâmbetul mă inunda, pentru că este plăcut sa mă conectez profund, cu oameni pe care nu i-am văzut niciodată, dar pentru care am devenit familiară prin ceea ce am împărtășit.

Care crezi ca va fi impactul mediului online in urmatorii ani asupra felului in care tu interactionezi cu clientii tai?

Oamenii vor să aibă acces rapid la informație și liberatate de alegere, oamenii vor să cumpere liber, nu să li se vândă, deci on-line-ul va crește enorm. Trebuie să fim prezenți, vizibili, activi  on-line, să construim o reputație on-line, zi de zi, și să fim pregătiți să comercializăm, lucrăm, cercetăm, cunoaștem, on- line, pentru ca noi și clienții noștri să putem câștiga timp cu care să hrănim viața noastră personală, care altfel este mereu expoliată de ore prețioase de odihnă, relaționare, hobby-uri, socializare reală, reîncărcare.

Persoanele interesate de executive coaching sau team coaching o pot gasi pe Maria-Iris pe retelele social si pe website-urile sale.

Site web: www.life-and-executive-coach.com

Site web: www.leadership-intergrative.com

Telefon: +40726626988

Facebook cautand: Maria Iris HOEPPE Coach

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram