Vrei tot ce e mai bun? Atunci mergi pe mana lor Fierastraie meba Maschinenbau

12 septembrie 2013
Autor:
dowmedia08

Cauţi un fierăstrău? Atunci, aruncă o privire peste acest articol! Societatea Maschinenbau Timişoara SRL comercializează, din anul 2006, diferite utilaje de prelucrat metale.

Dintr-o gamă variată de utiliaje, cum ar fi utilaje de îndoit, maşini de debitat şi găurit, maşini pentru prelucrarea fierului cornier, foarfeci Peddinghaus, ne oprim asupra fierăstrăului cu pânză orizontală continuă Meba, care dă clasă produselor similare din gama sa. Fierăstrăul Meba, de calitate germană, este recomandat datorită soluţiilor tehnice inovative, eficienţei şi durabilităţii sale în timp.

Fierăstrăul este un instrument ce poate fi utilizat manual sau mecanic şi este compus dintr-o lamă dinţată ce permite tăierea unor materiale, cum ar fi lemn sau metal. Acesta a apărut în anul 1921 când francezul Edmond Michel a încercat să crească eficienţa producţiei de trestie de zahăr prin ataşarea unui motor de mixer sub mânerul unei macete. Astfel, 3 ani mai târziu se breveta un model electric.

Maschinenbau Timişoara SRL este o companie ce distribuie produse de calitate germană din sectorul producţiei de ansamble metalice sudate, mizând astfel pe tehnologie avansată, eficienţă şi încredere. Fierăstraiele sunt mânuite pentru tăierea profilelor laminate, profilelor sudate, despicarea barelor cu secţiuni diverse sau tăierea pachetelor de profile şi ţevi. Tăierea reprezintă acea operaţie tehnologică prin care se urmăreşte desfacerea totală sau parţială a unui material pentru a fi ulterior prelucrat. Fierăstraiele cu pânză orizontală conferă o asprime mai mică a suprafeţelor tăiate datorită sistemului de monitorizare a tăierii, a periei de înlăturare a aşchiilor, laserului şi sistemului de marcare. Utilajele au printre caracteristici o comandă automată hidraulică a presiunii de tăiere, un mecanism hidraulic de fixare vertical, un echipament de răcire şi încălzire, un reglaj automat hidraulic a presiunii de tăiere şi un sistem de ajustare a unghiului de tăiere prin intermediul NC; iar datorită sistemului de microdozare asigură şi o economisire de lubrifianţi. Mai mult decât atât, ele au o viteză mare de avans a benzii, o fixare orizontală şi vertical a profilului şi un sistem de coborâre automată a fierăstrăului.

Fierăstraiele Meba, produse încă din 1958, se bucură de o tehnicitate şi eficienţă deosebită, energie şi uşurinţă în întreţinere. Ele se utilizează pentru metale de dimensiune foarte mari, iar capacităţile din producţie sunt dintre cele mai înalte. Fierăstrăul Meba este ergonomic şi prezinţă uşurinţă în utilizare, este util în special pentru materiale de dimensiuni mari. Este un model compact, al cărui raport preţ-performanţă este unul deosebit.

Fierăstrăul Meba respect şi normele de mediu prin sistemul de ungere micro-pulverizator, are un control hidraulic de alimentare şi, în plus, materialul poate fi alimentat la ambele părţi ale maşinii întrucât deţine ghidaje liniare în toate axele.

Clientul poate alege dintr-o largă gamă de produse oferite de către Maschinenbau Timişoara fiind consiliaţi de către specialişti la orice pas. Iar pe lângă produsele consumabile pe care societatea le oferă, şi printre acestea menţionăm pânze de fierăstrău, emulsie răcire şi ungere, ştanţe şi matriţe de diverse forme, Maschinenbau Timişoara SRL pune la dispoziţie o echipă de intervenţie, pentru mentenanţă, garanţie si postaranţie, satisfăcând astfel toate cerinţele clientului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram