Vrei sa vinzi masina? Iata cum poti face acest lucru fara bataie de cap si cat mai rapid

29 noiembrie 2023
Autor:
Content SEO

Te-ai gandit ca e momentul sa pui la vanzare autoturismul pe care il detii de mai mult timp? Iti doresti sa obtii intr-un timp cat mai scurt contravaloarea pe care o consideri corecta pentru autoturism? Indiferent de modelul autoturismului si de brand, daca vrei sa rezolvi vanzarea autoturismului cat mai rapid, fara bataie de cap si in conditii avantajoase, optiunea cea mai la indemana o reprezinta firmele care ofera servicii pentru achizitionarea de autoturisme.

O firma care presteaza serviciul cumpar auto Bucuresti inseamna o solutie avantajoasa pentru toti proprietarii de autoturisme care doresc sa vanda masina pe care o detin. Fie ca acestia doresc sa inlocuiasca masina cu una noua si vor sa obtina o suma cat mai avantajoasa pe autoturismul pe care il detin, fie ca au nevoie de lichiditati financiare, serviciul de achizitionare a autoturismelor oferit de o firma autorizata este solutia la indemana.

Ce includ serviciile de achizitionare autoturisme rulate?

Atunci cand vrei sa vinzi un autoturism pe cont propriu te poti confrunta cu provocarile de a gasi cumparatorii care sa ofere pretul real si corect in raport cu vechimea autoturismului, cu dotarile acestuia si cu starea autoturismului. De cealalta parte, daca apelezi la serviciile unei firme profesioniste in acest domeniu, vei putea sa te bucuri de un proces foarte rapid de vanzare a autoturismului.

Aceste servicii includ deplasarea la locatia indicata de client pentru ridicarea autoturismului. Odata ajunsi la locatie, specialistii unei astfel de firme vor realiza inspectia autoturismului. Aceasta are rolul de a evalua factorii in baza carora se va face oferta de pret pentru achizitionarea autoturismului. Aici vorbim despre vechimea autoturismului, starea caroseriei si aspectul acesteia, starea interiorului autoturismului, starea parbrizului si a geamurilor masinii, dar si eventualele semne de uzura sau defectiuni.

Toti acesti factori sunt evaluati in urma inspectiei personalului firmei care ofera serviciul cumpar auto rulate. In baza acestei evaluari proprietarul autoturismului va primi o oferta de pret pentru autoturism. In masura in care proprietarul este de acord cu oferta de pret facuta de catre firma care se ocupa cu achizitionarea de autoturisme rulate, se va intocmi contractul de vanzare-cumparare.

Urmeaza efectuarea platii in numerar pe loc, iar ulterior autoturismul va fi transportat de catre firma care l-a achizitionat. Tot procesul de evaluare si de intocmire a actelor dureaza undeva pana la 60 de minute. Acest lucru inseamna o durata foarte scurta pentru vanzarea oricarui autoturism rulat si primirea sumei rezultate din vanzarea autoturismului imediat.

Profita de avantajele serviciului cumpar auto

In cazul in care intentionezi sa vinzi autoturismul pe care il detii, serviciul de achizitionare a autoturismelor este cea mai eficienta varianta. Vei scapa de stresul anunturilor de vanzare si vei economisi timp prin faptul ca nu mai trebuie sa raspunzi la numeroase telefoane in legatura cu vanzarea autoturismului.

Faptul ca vei primi un pret real raportat la contravaloarea autoturismului si plata se face pe loc reprezinta alte doua avantaje care recomanda folosirea acestor servicii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram