Vrei să urmezi un curs de navigație? SeaFar îți stă la dispoziție!

23 august 2023
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Cei care sunt pasionați de liniștea apei și totodată de tulburările ei, pot urma acum un curs de navigație la SeaFar. Compania îți pune la dispoziție mai multe cursuri și alte servicii, ce îți pot îndeplini visul de a ajunge în largul mării fără probleme. Profesorii specializați și cu multă experiență sunt gata să îți ofere unele dintre cele mai bune îndrumări către o carieră în acest sens. Poți adăuga experiențe în viața ta și totodată poți învăța de la unii dintre cei mai buni. Site-ul dispune de toate informațiile necesare pe care trebuie să le știi chiar înainte de a începe cursurile.

Dacă vrei să urmezi o scoala permis barca, cei de la SeaFar te pot ajuta în acest sens. Orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani și vrea să candideze la evaluarea necesară pentru obținerea certificatului de conducător de ambarcațiune de agrement clasa C se poate înscrie la acest curs. Structura cursului este simplă, cel teoretic fiind compus din marinărie, manevra și conducerea ambarcațiunii cu motor, navigație costieră, meteorologie marină, elemente de prim ajutor, comunicații maritime și COLREG. Mai apoi vei avea parte și de un curs practic, ce se finalizează cu o probă practică alături de un reprezentant ANR.

Pe site poți vedea toate elementele pe care le studiezi la fiecare curs în parte, structura sa și modul prin care te poți înscrie. Compania dispune de mai multe resurse pentru a te învăța tot ce trebuie să știi dacă vrei să obții permisul pentru barcă. Fiecare curs este menit să încurajeze învățarea, indiferent de nivelul de înțelegere al fiecărui cursant în parte.

Cursuri complete pentru pasionații de marină

La SeaFar poți cere informații despre orice curs, direct pe site. Deși sunt explicați pe larg pașii pe care îi urmezi în cadrul cursului, cât și modalitatea de a te înscrie și structura sa, mai poți cere și alte informații într-un formular. Cursurile dintre care poți alege sunt Start Sailing, curs pentru categoria D, categoria C, categoria S, D+C, D+C+S, cât și curs radio GMDSS-LRC.

Categoria D include o zonă de navigație în apele interioare, cel de categoria C presupune maritim 6 mile, iar cel pentru categoria S are în vedere manevra navei cu vele. În ceea ce privește cursurile mixte, la D+C zona de navigație este maritim 6 mile și ape interioare, iar D+C+S presupune 6 mile de coastă și ape interioare.

Rezervă-ți un loc la Mile Building!

Dacă vrei să ai parte de o experiență de neuitat, atunci cu siguranță trebuie să îți rezervi un loc la Mile Building Sailing. Poți naviga pe diferite pasaje din țară și din afară, unde experiențele sunt cu adevărat speciale.

Fie că vrei să urmezi un curs la SeaFar sau să te înscrii la această categorie, în orice caz vei avea alături de tine doar profesioniști în ale marinei. Școala de navigație poate fi contactată la numerele de telefon de pe site, cât și la adresa de e-mail [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram