Vrei sa stii cum va arata zambetul tau?

22 noiembrie 2022
Autor:
Touch Media

Nu toti ne nastem sau mostenim o dantura fara de cusur, foarte multe persoane se straduiesc si fac o multime de tratamente pentreu a o putea intretine. Daca sunteti hotarati sa faceti o schimbare in ceea ce priveste dantura, daca vreti sa zambiti cu incredere, sa scapati de orice mica afectiune si sa cosmetizati dintii, cu siguranta Neoclinique este ceea ce cautati. Clinica de stomatologie din Bucuresti, Neoclinique va poate recomanda cel mai bun tratament pentru dintii dumneavoastra si metoda cea mai eficienta pentru ca acestia sa fie perfecti.

 

Tehnologia moderna pune foarte mare accent atat pe functionalitatea dintilor, cat si pe estetetica acestora si armonizarea lor cu forma fetei. Pentru a realiza cat mai rapid si mai precis zambetul pe care l-ai visat, la Neoclinique folosim tehnologia Digital Smile Design, un serviciu dedicat esteticii dentare, ce inglobeaza alte servicii secundare ce lucreaza impreuna pentru un rezultat final perfect al danturii. Concret, DSD este o previzualizare a zambetului si are la baza sedinte foto ce te vor face sa te simti ca o vedeta si prelucrarea pe calculator a formelor, culorilor si esteticii viitoarei tale danturi. Dupa DSD si imediat ce se stabileste planul de tratament urmeaza tratamentele clare pe care dantura le va suporta.

 

Procedeul de estetica dentara Bucuresti face ca dintii sa se transforme exact asa cum ati visat, fie ca alegeti albirea dentara, fie ca alegeti cosmetica dentara, sau fatetele dentare. Daca vreti sa va corectati orice problema de natura estetica, fatetele dentare sunt cea mai buna solutie, durata de viata fiind intre 5 si 10 ani, iar aspectul dintelui se schimba radical.

Exista si situatii in care fatetele dentare nu sunt recomandate. Daca te confrunti cu afectiuni mai serioase, precum probleme parodontologice, gingivale sau carii dentare, fatetele nu pot fi aplicate pana cand acestea nu au fost rezolvate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram