Vrei sa iti cumperi un kit de supraveghere video? Iata ce trebuie sa ai in vedere!

camera-supraveghere-hikvision-ds2cd2752f-izs_1

Instalarea unui kit de supraveghere video in locuinta nu mai este de multa vreme un moft, devenind o adevarata necesitate. Este foarte important sa stii tot ceea ce se intampla la tine acasa si sa poti lua atitudine in cazul unei intrari prin efractie sau in cazul unui accident.

Atunci cand alegi sa instalezi un sistem de supraveghere insa, trebuie sa te asiguri ca acesta este si eficient. Pe piata exista numeroase kit-uri, care difera in functie de numarul de camere, in functie de rezolutie, in functie de modul de instalare sau in functie de modul in care transmit imaginile. Daca vrei sa faci alegerea perfecta, este bine sa urmezi urmatorii pasi:

  1. dvr_standalone_16_canale_hikvision_ds-7116hqhi-f1n_1Nu te baza doar pe specificatii! Este bine sa tii cont de valorile oferite de producator, insa si mai bine este sa testezi sistemele de supraveghere sau in cel mai rau caz, sa cauti review-uri reale ale acestora. Daca alegi sa comanzi kit-ul online si nu ai posibilitatea sa il testezi, solicita exemple de imagine video oferita de acesta.
  2. Urmareste cele mai importante specificatii tehnice. Exista anumite specificatii extrem de importante, pe care trebuie sa le urmaresti indeaproape. Rezolutia este una dintre aceste specificatii. Nu este suficient sa alegi o camera cu rezolutie mare. Atunci cand faci achizitia asigura-te ca DVR-ul permite conectarea camerelor cu aceasta rezolutie. Cel mai indicat este sa optezi pentru camere si DVR-uri care asigura rezolutie ultraHD. Acest lucru inseamna ca vei putea sa supraveghezi pe o distanta de pana la 25 de metri. Pe adresa https://www.bzi.ro/cum-iti-alegi-cele-mai-bune-componente-pentru-sistemul-tau-de-supraveghere-ip-705904 poti sa citesti mai multe informatii despre componentele principale ale unui sistem de supraveghere si despre principalele specificatii ale acesora de catre trebuie neaparat sa ti cont.
  3. Nu neglija filmarea de pe timp de noapte. Dotarea cu infrarosu este si ea extrem de importanta. Nu orice infrarosu este bun, insa. Exista mai multe tehnologii care asigura claritate pe intuneric, fiind necesar sa le analizezi. Daca vrei calitate, cel mai bine este sa alegi functia Day and Night sau functia WDR.
  4. Conteaza si serviciile, nu doar calitatea produsului. Este important sa cauti distribuitori care iti pot oferi suport tehnic pentru produsele pe care le comercializeaza, in asa fel incat atunci cand ai o problema sa o poti rezolva in cel mai scurt timp.

Daca alegi sa iti instalezi singur camerele de supraveghere, asigura-te ca modul de instalare este unul simplu iar instructiunile sunt foarte clare. De asemenea, tine cont de fiecare detaliu, cum ar fi locul in care trebuie sa fie instalata fiecare camera pentru a fi 100% eficienta.