Vrei sa iti cresti afacerea prin fonduri europene si Start-up Nation? Iata ce trebuie sa faci

17 mai 2019
Autor:
SEO Mark

Daca ai o companie si te intrebi cum poti sa o cresti, cu siguranta te-ai gandit macar o data cum te-ar ajuta fondurle europene sau programe precum Start-up Nation. Insa cat de greu e sa obtii o astfel de finantare si ce siguranta ai ca afacerea ta se incadreaza in categoria business-urilor care pot sa o obtina?

Acestea sunt cateva intrebari la care vei primi raspunsul in cadrul conferintei Femei de cariera, la care unul dintre invitati si speakeri, Marius Bizauconsultant in fonduri europene, iti va raspunde. Asadar, inscrie-te la conferinta si pregateste-ti din timp intrebarile despre finantare, pentru a putea obtine raspunsurile la toate nelamuririle pe care le ai pe acest subiect.

Detalii despre conferinta si inscriere gasesti in pagina conferinteiInscrie-te isi tu pentru a nu pierde cele mai importante informatii care te pot ajuta sa iti duci afacerea la un alt nivel.

Foto: Marius Bizau

Stii deja ca fondurile neramursabile pot ajuta afacerile sa se dezvolte mult mai rapid decat cele care nu beneficiaza de un astfel de capital. De ce sa nu profiti si tu de aceasta oportunitate? Dar atunci cand vine vorba despre fonduri nerambursabile, cei mai multi manageri sau antreprenori nu au informatiile necesare si nu stiu ce pot face pentru a le atrage.

In plus, nu toate companiile pot beneficia de o astfel de finantare, insa poti afla care sunt conditiile si daca poti schimba ceva pentru a te incadra si tu.

Daca si tu iti doresti sa afli mai multe despre rolul finantarilor nerambursabile (fonduri europene si Start-up Nation) in dezvoltarea companiilor mici si mijlocii, participa la conferinta Femei de cariera si afla direct de la Marius Bizau, consultant in fonduri europene, tot ce vrei sa stii despre finantarea nerambursabila.

Asadar,  pregateste-ti intrebarile pe care le ai si vino sa afli raspunsurile de care ai nevoie. Mai multe detalii despre cum poti participa la eveniment gasesti in pagina conferintei.

Marius Bizau este Managing Partner Acacia Consultanta&Project Management SRL si are o experienta de 15 ani in implementarea si managementul proiectelor cu finantare nerambursabila, atat in mediul public, cat si in privat, timp in care a gestionat proiecte de aproximativ 400 milioane Euro.

Absolvent al doua facultati (Facultatea de Drept si Facultatea de Comunicare si Relatii Publice – SNSPA), al unui master in comunicare si relatii publice (SNSPA), dar si al Maastricht School of Management – Project Cycle Management (basic si Advanced) si al unui curs de diplomatie si securitate in cadrul Institutului Diplomatic Roman, Marius Bizau este gata sa raspunda intrebarilor tale cu privire la domeniile in care e specializat.

Daca si tu vrei sa afli mai multe informatii care sa te ajute in cariera si business ori sa afli cum sa obtii finantare si cum sa iti promovezi propria afacere, inscrie-te cat mai repede la eveniment. Locurile sunt limitate. Intra pe pagina evenimentului pentru toate detaliile care te intereseaza.

Pregateste-te sa primeste informatii importante despre antreprenoriat, branding personal, finantare nerambursabila si multe altele, chiar de la specialisti si de la femei de cariera.

Printre sponsorii care sustin evenimentul se numara SEOmark.ro, sponsor princial, dar si AnswearAll To Know sau Cupio, care s-au alaturat ca sponsori secundari ai conferintei.

Evenimentul va fi moderat de Dorina Florea, pe care probabil o stii deja de la pupitrul Telejurnalului de la ora 14 si de la 20, programe de stiri difuzate la TVR1.

In plus, evenimentul este mediatizat si de: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, Fashion8, LivePR, Jurnalul de Afaceri, Portal Management, PR2Advertising.ro, Profitinfo, PRwave, Ziare.com.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram