Voluntariat si responsabilitate sociala in Ziua Europeana de Combatere a Discriminarii Persoanelor cu Dizabilitati

3 mai 2012

3 mai 2012, Timisoara

La initiativa United Way Romania, compania multinationala SC Flextronics Romania SRL va organiza sambata, 5 mai, o actiune de voluntariat pentru renovarea a 3 locuinte protejate in care locuiesc 15 persoane cu dizabilitati intelectuale, beneficiari ai Fundatiei „Pentru Voi”.

Actiunea are loc chiar de Ziua europeana de combatere a discriminarii persoanelor cu dizabilitati. Beneficiarii locuintelor protejate se vor intalni cu voluntarii si vor participa si ei pe masura posibilitatilor la renovarea casei lor.

"Ne bucuram de aceasta initiativa si speram ca mai multe companii multinationale din oras sa initieze astfel de actiuni, pentru ca sunt multi cei care ar avea nevoie de o mana de ajutor. Este o actiune care implica voluntariat, altruism, munca in echipa si o atitudine nediscriminatorie fata de persoanele cu dizabilitati intelectuale" a declarat Laila Onu, director executiv al Fundatiei "Pentru Voi".

Cei 15 angajati ai companiei multinationale se vor implica in mod voluntar in aceasta actiune. Ei vor zugravi complet cele 3 apartamente, toate materialele necesare renovarilor fiind achizitionate de SC Flextronics Romania SRL.

„United Way Romania, in calitatea sa de mobilizator de resurse din comunitate pentru comunitate, a pornit in acest demers de la nevoile reale ale beneficiarilor Fundatiei Pentru Voi si a reusit sa identifice in compania multinationala SC Flextronics Romania SRL un partener care sa raspunda acestor nevoi. Le multumim tuturor celor care s-au implicat in acest proiect si ne bucuram ca avem astfel de parteneri.” a declarat Ada Gabor, reprezentant local United Way Romania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram