Vizualizarea Datelor: Primul webinar gratuit al noii serii joi 29 Ianuarie

Acest webinar va fi sustinut de Manuel Hila, care ocupa functia de Senior Data Visualization Specialist in cadrul The KPI Institute. Formarea sa academica a constat in studii la nivel de licenta in cadrul Business Academy Aarhus, Danemarca si studii masterale in domeniul International Business Administration and Foreign Trade in cadrul Universitatii Worms din Germania, dar si in domeniul Managementului Proiectelor Europene in cadrul Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu. In ceea ce priveste activitatea profesionala, acesta a acumulat experienta in managementul proiectelor, managementul performantei si Supply Chain Management in cadrul Siemens Wind Power Danemarca si BMW Group Germania. Manuel detine, de asemenea, calificarea de trainer acreditat in cadrul The KPI Institute si Certificarea Profesionala in Indicatori Cheie de Performanta.

Acest webinar se adreseaza tuturor persoanelor interesate de vizualizarea datelor, care urmaresc obtinerea unei imagini de ansamblu asupra acestui element al comunicarii eficiente.

Formarea participantilor presupune intelegerea importantei comunicarii vizuale si a vizualizarii datelor, a atributelor pre-cognitive care le influenteaza pe acestea, dar si a modatitatilor de selectie eficienta a canalului de comunicare si de standardizare a continutului.
Webinarul se bazeaza pe furnizarea premiselor de invatare pe parcursul prezentarii, dar si pe o sesiune interactiva de Q&A, in urma carora veti putea sa aliniati elementele vizuale la gandirea pre-cognitiva, sa selectati canalele de comunicare in functie de grupuri tinta, dar si sa transformati vizualizarea datelor intr-un context al vizualizarii eficiente.

Participarea este gratuita iar inscrierile se pot face accesand linkul de pe site-ul nostru Acumen Integrat.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca principala activitate oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual si formarea profesionala dedicata sprijinirii organizatiilor in implementarea riguroasa a indicatorilor de performanta.

In ultimii ani, Acumen Integrat a dezvoltat si a perfectionat in mod constant procesul de organizare a evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.

Cu o retea de traineri si colaboratori locali si internationali, si cu un portofoliu de peste 300 de clienti, Acumen Integrat a cunoscut o dezvoltare continua care s-a reflectat in livrarea a peste 20 tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane, logistica.

In prezent, Acumen Integrat isi extinde aria de activitate cuprinzand programe de invatare din diverse arii functionale si industrii, in anul 2015 adaugand la portofoliul evenimentelor 10 noi cursuri de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.