Vizitele urgente la cabinet veterinar Valu – cand sunt necesare?

cabinet veterinar valu

Se intampla adesea in calitate de stapani de animale sa va panicati cand constatati anumite semne de boala. Va ingrijorati si nu stiti cum sa actionati atunci cand animalutul dumneavoastra prezinta semne vizibile de rau fizic? Uneori aceste simptome sunt trecatoare, insa alteori reprezinta semne asociate unor boli care necesita atentie din partea unui medic veterinar.

Este recomandat sa tineti animalutul sub observatie sau sa contactati medicul veterinar pentru a solicita o informatie daca este necesar sau nu sa va programati la cabinet veterinar Valu.

Cand este necesar sa apelati la un medic veterinar?

Noi va vom oferi cateva informatii in acest sens pentru a putea recunoaste daca este cazul sa apelati la un medic veterinar sau nu. Un animal care este bolnav prezinta urmatoarele semne: este apatic, prezinta semne acute de diaree, are pupilele dilatate, se semnaleaza prezenta unei hemoragii, pierderea cunostintei, are dureri fara sa fie atins, vomita in mod repetat.

Atunci cand un animalut de companie este bolnav acest lucru se vede. In acele situatii in care simptomele mentionate mai sus sunt persistente sau chiar se agraveaza, este necesar sa programati o vizita la cabinet veterinar Valu. Aici, in functie de gravitatea situatiei un medic veterinar va prelua cazul, va efectua o consultatie si va decide care sunt urmatorii pasi care trebuie intreprinsi pentru stabilirea diagnosticului corect si in vederea oferirii unui tratamentul corect pe baza bolii identificate.

Cabinet veterinar Valu ofera o gama variata de servicii medicale si nu numai. Veti gasi intr-un singur loc atat farmacia veterinara cat si servicii diverse precum toaletare si achizitionare hrana. Toate acestea sunt disponibile intr-un singur loc, tocmai in ideea de a fi totul mult mai usor si mult mai la indemana.

Aici la cabinet veterinar Valu tratam cu seriozitate toate urgentele dumneavoastra, cu conditia sa fie plauzibile si chiar sa fie necesara interventia veterinara. Simptomele precum schimbarile bruste in greutate, modificarea obiceiurilor alimentare sau a nivelului de energie pe care il prezinta sunt situatii care necesita consult medical. La cabinet veterinar Valu, nu lipsesc echipamentele medicale performante si nici experienta medicilor care fac intotdeauna tot ce le sta in putere pentru a le reda starea de sanatate buna micutelor necuvantatoare.

Recomandari si modalitati prin care puteti sa apelati la cabinet veterinar Valu

Un tratament adecvat porneste de la explicatia concreta a stapanului animalutului legata de simptomele observate in decursul ultimei perioade. Numai asa va sti medicul veterinar care sunt caile prin care trebuie sa actioneze si care sunt procedurile necesare. Este recomandat sa urmariti cu atentie orice schimbare care se produce in comportamentul animalutului dumneavoastra si imediat ce constatati ca acestea persista contactati medicul veterinar.

Daca sunt urgente, cabinet veterinar Valu le preia sau daca situatia o cere, medicii nostri se deplaseaza la domiciliul dumneavoastra. Avand la dispozitie o echipa de medici cu experienta dar si o multime de facilitate prin intermediul serviciilor oferite, cabinet veterinar Valu este locul perfect in care va puteti aduce animalutele si sa ii faceti sanatosi din nou. Mai multe detalii despre serviciile oferite dar si datele noastre de contact le gasiti pe site-ul www.cabinetveterinarvalu.ro.

Pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/CabinetVeterinarValuDrRebecaNeagu/

Telefon: 0722.666.406

Adresa: Str. Dumitru Olariu, Valu lui Traian, jud. Constanta