Visul Dior

Dior a faurit castelul sau imens al modei in 1946, oferind voluptatea si senzualitatea ce erau ravnite de femeile de atunci. A oferit eliberarea din inchistarea materialelor si formelor predominante stilului celui de-al Doilea Razboi Mondial. Dior a fost un magician al formelor si siluetelor, un dirijor perfect ce se armoniza cu orchestra sa si cu instrumentul feminin. Materialele ce curgeau din talia stramta a femeii au fost la inceput contestate, caci modelele sale acopereau picioarele, dar in scurt timp toata lumea a simtit impactul ce Dior il va avea asupra modei.

In prezent, covorul rosu este impanzit de Rochii elegante si rochii lungi de seara Dior. De la actrite, la modele sau politicieni, toti ravnesc la o tinuta Dior. La cele mai fabuloase evenimente care se desfasoara in minunatul Hollywood, ravisantele rochii elegante Dior ajung mereu in topul celor mai reusite aparitii. In Europa, la Cannes, lucrurile nu sunt deloc diferit. Aceleasi celebritati, poate altele, aceleasi rochii sau aceleasi culori, modele diferite, croieli diferite, aleg acelasi Dior.

Natalie Portman, Charlize Theron si Marion Cotillard au fost pe rand imaginea minunatului Dior. De aceea, cu siguranta ca detin cele mai frumoase rochii de seara sau tinute Dior si bineinteles momente de neuitat in industria modei, imagini ravisante ale unui om care a avut o viziune, un vis pe care l-a indeplinit si l-a lasat liber sa se propage in fantezia celor ce l-au urmat in nebunia lui simfonica.