fbpx

Vino si tu la alergologie in cadrul Romgermed pentru un consult complet

alergologie

Detalii complete despre alergologie

Polenul, praful sau parul animalelor pot fi alergeni. Daca intrati in contact cu ei si incepeti sa simtiti simptome alergice, cum ar fi schimbari de dispozitie si stranut, va rugam sa faceti o intalnire de urgenta cu specialistul in alergologie al Romgermed.
alergologie
Este bine de stiut ca nimeni nu se naste cu alergii, dar alergiile se dezvolta pe tot parcursul vietii. Pentru a afla cauza exacta si tipul alergenului, recomandarea expertului este sa mergeti la cabinetul de alergologie pentru testare. Probabil cel mai frecvent test utilizat pentru a analiza elementul care provoaca o reactie alergica este un test cutanat. Prin consultarea alergiei, puteti detecta factorii care cauzeaza alergii.

Ce inseamna exact acest control?

Ei bine, alergia tratata in cadrul consultatiei de alergologie privind alergia este o specialitate medicala care studiaza raspunsul sistemului imunitar la anumite antigene pe care corpul uman nu le poate tolera bine. Aceste alergii sunt de obicei cauzate de alergeni din aer, proteine, glucide pure si chiar metale.

De obicei, alergenii care cauzeaza aceste alergii pot fi detectati numai prin consultarea departamentului de alergologie, deoarece sunt un proces complicat, iar factorii care cauzeaza aceste alergii pot fi foarte diversi.

Prin urmare, unele persoane pot fi alergice la caldura sau frig, in timp ce altele pot fi alergice la substantele chimice din medicamente, produse cosmetice si chiar alimente. In acest scop, Clinica medicala Romgermed este intotdeauna pregatita sa va ofere cele mai bune servicii in materie de alergologie si in alte domenii.

Cand se recomanda o consultatie?

Nu numai ca ar trebui sa consultati un medic specialist atunci cand aveti simptome caracteristice, dar ar trebui, de asemenea, sa faceti controale regulate in mod regulat. Prin consultare, un medic poate stabili daca aveti o alergie nediagnosticata si va poate ajuta sa va gestionati starea.

In timpul investigatiei, puteti efectua diverse teste, cele mai frecvente fiind testele cutanate si testele subcutanate. Prin intermediul acestor teste, veti fi expus la o cantitate mica de alergeni suspectati.

In cele din urma, veti dezvolta un plan de tratament sau veti primi prescrisa o dieta alimentara, medicamentele sau alte modificari ale stilului de viata.

Prgramati acum o consultatie la clinica RomGerMed!