Vino sa intalnesti speakerii conferintei Femei de cariera

8 martie 2016
Autor:
Woman2Woman

A V-a editie a conferintei Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro sambata, 19 martie 2016, vine cu informatii esentiale in cariera si in viata profesionala, povesti care sa te inspire, dar si cu speakeri pe masura.

Cine sunt speakerii

Gigi Ghinea (psiholog si scriitoare)

Licentiata in psihologie si absolventa a unui masterat de psihoterapie analitica, Gigi Ghinea are o indelungata experienta in acest domeniu.

Autoare a trei carti, Gigi Ghinea ne dezvaluie metoda de vindecare pe care a descoperit-o in calitate de psiholog, dar si de om obisnuit, aflat in cautarea echilibrului interior, pornind de la premisa ca fericirea este un act de vointa si poate fi dobandita de oricine urmeaza cativa pasi simpli.

Mihaela Stoica (Client Service Director pastel)

Mihaela Stoica este Client Service Director in cadrul agentiei de comunicare integrata pastel, agentie in care s-a dezvoltat si a crescut profesional. Impreuna au ajuns la un nivel de maturitate si expertiza, ce au dus la construirea unui portofoliu de servicii ce pot oferi campanii integrate clientilor.

In cei 10 ani de experienta, din care 7 in pastel, ea a planificat, coordonat si implementat campanii de marketing in cadrul Departamentului de Marketing, Brand&PR.

Este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice, dar si a Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii din Bucuresti.

Emilia Branzan (Industry Manager Branding Google Romania)

Emilia Branzan este in prezent Industry Manager Branding la Google Romania, avand 10 ani de experienta in marketing cu focus pe digital. In trecut, a condus departamentul de marketing in cadrul Lidl si a coordonat mai multe proiecte online pe plan international.

Este absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice si are un MBA in Business Innovation.

Adina Sandor (General Manager People Hunters)

Adina Sandor are peste 10 ani de experienta in business si conduce compania People Hunters, companie de recrutare, executive search si consultanta in resurse umane.

Compania People Hunters ofera servicii premium pentru companii de talie internationala si globala, acoperind toate industriile si are in portofoliu companii de elita si expertiza in gestionarea provocarilor din zona capitalului uman.

Ciprian Bujor (Consultant Senior si trainer Linkage Romania)

Ciprian Marius Bujor este Consultant Senior si trainer in cadrul Linkage Romania. El a activat mai multi ani in Serviciul Roman de Informatii (SRI) ca ofiter operativ si s-a specializat in decodarea comportamentului uman, in special in ceea ce priveste detectarea sentimentelor, intentiilor si a minciunii, prin descifrarea limbajului verbal si non-verbal si a micro-expresiilor.

Ciprian a folosit experienta directa acumulata in aceste domenii pentru a pune bazele programului de training multirol Now I See You, dezvoltat in colaborare cu Linkage Romania, incepand cu 2013.

Gabriel Dinu (Psihosolutii)

Gabriel Dinu este psihoterapeut cu o experienta de peste 10 ani in psihoterapie cognitiv – comportamentala individuala, de cuplu si de familie si membru al Colegiului Psihologilor din Romania.

Impreuna cu o echipa de specialisti cu experienta in tratarea depresiei, a anxietatii si a altor tulburari afective a pus bazele programului Gandestesanatos, o aplicatie online de psihoterapie si dezvoltare personala, care imbina psihoterapia cognitiv-comportamentala cu avantajele internetului.

Inscrie-te si tu si participa GRATUIT la conferinta Femei de cariera: http://woman2woman.ro/conferinta-femei-de-cariera-19-martie-2016-editia-v/

Evenimentul este moderat de Dorina Florea (TVR) si sustinut de sponsorii principali SEOmark.ro si World Class Romania, dar si de sponsorii secundari: Himalaya Wellness, Editura All, Linkage Romania, Hotel Iaki Mamaia, Creative News si PacPac StudioS.

Partener media principal: Acasa.ro

Parteneri media secundari: Business24, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Fashion8.ro, Garbo, Iubimsigatim.ro, Kudika, LivePR, Mujer.ro, PR2Advertising, Ziare.com

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram