Vino la prima editie HR Summit Timisoara

24 februarie 2014

Cea mai importanta platforma regionala de intalnire a specialistilor HR si Managerilor, aduce in acelasi loc: 14 speakeri, peste 140 de participanti si peste 10 expozanti.
Printre cei 14 speakeri prezenti la eveniment se numara: Corina Licea – HR Manager Coca-Cola HBC, Corina Neagu- Senior HR Specialist EBS cu o experienta de peste 20 de ani in diverse domenii de activitate, Bulent Duagi - este HR Business Partner in cadrul companiei Adobe Romania care ne va vorbi despre HR&User experience design si nu in ultimul rand Amalia Sterescu-Sr. Business Consultant specializat in principal pe Public Speaking Coaching si pe industria de outsourcing/call center.
Structura programului Expo-Conferintei cuprinde sesiuni de debate, workshopuri si prezentari dedicate tuturor celor care ocupa functii de HR si Management.
In ceea ce priveste Zona expo, poti afla cele mai noi tendinte, inovatii si servicii de pe piata HR locala si internationala direct de la furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane.
Taxa de participare: 59E + TVA pentru urmatorii 20 de inscrisi.
Taxa include accesul la toate prezentările/workshop-urile, prânzul și pauzele de cafea, accesul la librăria cu prezentări în format pdf/ppt si vizitarea zonei expo.
Pentru mai multe detalii, accesati site-ul evenimentului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram