fbpx

Videochatul, un domeniu ce ofera job stabil si bine platit

Videochatul este unul din acele domenii care starnesc curiozitati. Pare greu de explicat cum se poate sa fie vorba de castiguri mari, cerintele pentru angajare nefiind prea multe. Interesant este ca domeniul acesta a continuat sa sfideze piata locurilor de munca, criza financiara si continua sa fie o activitate bine platita.

Putini stiu cum se desfasoara totul. Fetele care ajung la studio sunt modele, au un statut de rasfatate daca se poate spune asa, intrucat o echipa de oameni se ocupa de acomodarea lor si mai ales de dezvoltarea lor pe termen lung. Spre exemplu, videochat la BeYou Studio inseamna munca in 3 tipuri de ture, fetele au parte de bonusuri, un venit garantat destul de mare si o echipa complexa care sa le ghideze – trainer, makeup artist etc.

Ce presupune un job in videochat

Daca vorbim despre BeYou-Studio.ro job-ul presupune mai degraba calitati personale, pentru ca de altfel sunt cerinte minime – cunoastere a unei limbi straine si cel mai adesea fiind vorba de limba engleza, utilizarea pc-ului. Doritoarele trebuie sa aiba minim 18 ani si maximum 35, sa fie deschise la ideea de nou, implicate si perseverente.

Exista si o nisa non adult, ce presupune nu nuditate, ci conversatii, socializare in cel mai complex sens. Si in acest caz sunt sanse ca un model sa devina de succes. Principala grija a unui model va fi de a discuta cu membrii, de a-i face pe acestia sa se simta bine, sa se imprieteneasca. Este astfel evident ca se pune accent pe abilitatile de comunicare, convingere si politete.

Indiferent de tipul de profil, ca este adult sau non adult, totul este despre model si cum reuseste acesta sa isi puna in valoare farmecul personal. Membrii se vor loga pe conturile din cadrul platformelor special dedicate videochat-ului, cautand partenera de discutie. Isi vor dori sa aiba parte de atentia unei femei frumoase, isi vor dori o experienta aparte. Tine de fiecare model cum va reusi sa se ridice la astfel de pretentii.

Sunt sumele vehiculate reale?

Se spune despre acest domeniu ca este unul dintre cele mai bine platite. Sumele care se vehiculeaza sunt de ordinul sutelor de mii de dolari. Realitatea este ca se castiga bine, chiar si in cazul incepatoarelor, dar implica totodata si munca. Sumele mari sunt explicate de faptul ca modelele de videochat se adreseaza unui public strain, de peste hotare, unde puterea financiara este desigur una mai mare.

In cazul celor de la Be You Studio este garantat un venit luanr de 5000 de lei. Fetele pot castiga mai mult, pe masura implicarii lor. Chiar daca unii fac corelatia intre videochat si sexualitate si gandesc ca asa se explica salariile mai mari in realitate este vorba de libertatea de a fi altfel, deloc constransa de repere traditionaliste. Pe cat este de motivata sa faca mai mult, mai ales la inceput cand conteaza sa fie mai mult timp activa online, sa se afirme, vine si rezultatul muncii adica salarii mari, cu mult mai mari fata de media pe piata locurilor de munca.