Viata in una dintre vilele din Santa Maria Bay – descopera luxul la superlativ

santa maria bay

Atunci cand investim in bunuri trebuie sa avem si certitudinea ca alegerea este una avantajoasa. In alegerea unui camin spre exemplu sunt repere complexe ce se au in vedere, de la locatie, amplasare, la confort si stil de viata in zona. De aceea cartierul rezidential Santa Maria Bay este o recomandare. Construit recent, este reprezentat de 3 tipuri de vila. Se ridica semet langa mare, imbratisata de faleza recent contruita de-a lungul Marii Negre, in Constanta.

Nu doar ca promite multe, ci este chiar definitia luxului suprem. Santa Maria Bay este un proiect recunoscut pentru calitatea investita, de la materiale la fiecare detaliu ce defineste oricare dintre vile. Unicitatea acestui proiect a pornit in primul rand de la conceptul in sine, de a crea nu doar spatii de locuit, ci comunitati care traiesc in armonie, care se bucura de natura in toate splendoarea ei – au si cum sa faca asta de vreme ce cartierul este amplasat strategic, pe o panta, astfel incat privelistea deosebita a marii, in orice moment al zilei, se poate admira de catre toti locuitorii zonei.

Vila de tip A, una dintre cele mai spatioase

Cartierul Santa Maria Bay insumeaza vile cu 3 tipologii, dintre care cea de tip A, dupa cum este denumita generic si despre care se mentioneaza si in cadrul paginii oficiale https://www.santamariabay.ro/, este cea mai mare. Dispune de 3 etaje si in total de aproximativ 440  mp. Cu scara interioara, dar si ascensor privat pentru accesul intre etaje, acest tip de vila se pare ca poate gazdui familii numeroase si nu numai.

Este compusa din parter – cu salon, zona de dining, bucatarie, birou, spalatorie si baie, etajul unu cu 3 dormitoare cu bai proprii si balcon, spatiu de depozitare de asemenea, iar mansarda dispune de o amenajare echivalenta cu un apartament – bucatarie, zona de luat masa, living, dormitor si baie.

La toate acestea se adauga si spatiul exterior, de terasa, gradina si zona de parcare.

In principiu, astfel de vile se vand, dar pe termen lung se accepta si varianta de inchiriere. Aici discutam de acelasi confort si rasfat al luxului de care se bucura constructia in sine. Conditia este in primul rand de a inchiria pe termen indelungat, de minim 1 an.

O astfel de vila iti da toate motivele sa adori aceasta zona. Este un mediu sanatos, unde natura se defineste ca fiind perfecta, este locul unde poti trai linisitit si bucurandu-te de mare, fara sa traiesti in aglomeratia statiunilor, a zonelor cu freamat al turistilor. Multe spatii exterioare, terasa, gradina, iti permit sa te bucuri de orice clipa fara sa fii ingradit de spatiul de locuit. In plus, exista si intimitate asigurata fata de vecini, in sensul in care fiecare vila de acest gen sau oricare alta tipologie este separata si independenta de celelalte.

Descopera online si o galerie a acestor vile pentru a intelege mai bine ce conditii sunt create in acest cartier rezidential.