Vestimentatia cu ciucuri – un trend care se mentine si vara aceasta

O veste buna pentru fashionistele care tin cu tot dinadinsul sa iasa din umbra simplitatii si a anonimatului: hainele si incaltamintea cu ciucuri sunt in tendinte. Astfel, cele care doresc sa se remarce in orice decor printr-un outfit aparte se pot orienta cu incredere spre produsele pe care le pun la dispozitie magazinele de moda.

DyFashion este un reper pentru cele care doresc sa realizeze o astfel de completare a garderobei. In cadrul magazinului online se regasesc solutii vestimentare elegante, definite de o serie de caracteristici deosebite, dar si de nelipsiti ciucuri.

Ciucurii – interesanti si in tendinte

Demult nu mai exista conceptia potrivit careia ciucurii, asa zisele pampoane, sunt doar pentru majorete. Este o tendinta care a luat prin surprindere lumea modei, adoptata cu interes de reprezentantele feminine din intreaga lume. DyFashion a sesizat interesul femeilor pentru acestea, astfel ca a avut in vedere o completare de efect a colectiilor, punand la dispozitie astfel de piese de vestimentatie.

Stiati ca hainele cu ciucuri sunt dintre cele mai ravnite la ora actuala? Iata de ce aceste articole fashion sunt o investitie pe care orice reprezentanta feminina se va bucura sa o faca. Totul se datoreaza potentialului pe care marele case de moda l-au vazut in ciucuri, de altfel niste bile colorate, interesante si distractive.

Nu este exclus ca acestia sa fie parte a design-ului pantofilor, spre exemplu. Purtati cu ocazia potrivita, vor da tinutelor feminine un farmec scontat. Au cucerit si accesoriile diverse, in decorul carora se regasesc azi, deci sunt indiscutabil un interes pentru public.

Sunt o recomandare din partea specialistilor DyFashion.ro mai ales pentru adeptele stilului boho, pe care doresc sa il aduca in prim plan cu fiecare aparitie in societate. Pot fi specifice camasilor, rochiilor lungi si vaporoase, dar si celor midi.

Oricand se poate merge pe ideea de a completa un outfit smart casual cu o camasa ce au indicii subtile de ciucuri. In monoculori sau viu colorate, acestia incanta si starnesc admiratie oricand! Spre exemplu, modelul de bluză Moze de la Dyfashion, completat cu motive etno si ciucuri minusculi sunt o incantare pentru tinutele elegante, chiar si a celor de birou, completate cu o fusta creion pe masura. Alte detalii care vor starni atentia asupra tinutei cu aceasta bluza in partea superioara sunt manecile bufante, atipice, deci interesante si cu impact vizual.

In categoria completata cu ciucuri eleganti intra si indispensabilele genti, definite de caracteristici variate. Acelasi magazin isi intampina admiratoarele cu modele de actualitate, intr-o paleta de culori interesanta, de dimensiuni si stiluri variate, special concepute pentru a completa tinutele femeilor pasionate de moda.

Oricand este un moment potrivit de a adopta acest trend, care fiind atat de cuceritor, promite sa se mentina si in sezonul urmator in centrul atentiei.

Cele interesate de astfel de piese de vestimentatie, articole de incaltaminte sau accesorii, a caror farmec este conturat cu ajutorul celebrilor ciucuri, au posibilitatea de a descoperi propunerile interesante pe care le face DyFashion.ro.