Versus expoziție de fotografie pictura grafica și animație

23 februarie 2016

Basm filosofic, "Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte" ne transpune într-o lume fantastică, care ne vorbește despre încercarea depășirii condiției umane. Dacă acceptăm și conștientizăm faptul că suntem marcați de propria noastră mortalitate, vedem că orice fel de încercare de surpasare a omenescului este inutilă pe căi forțate. E o meditație asupra îndemnului la păstrarea bunei cuviințe în acceptarea destinului.
„Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte” ne aduce față în față cu aspiraţia omului la integrarea într-un destin total în care realitățile lumești, evidente, să fie suspendate și chiar anulate.
Cei șapte artiști își transpun propria interpretare în lucrări de fotografie, pictură, grafică și animație.

VERSUS este un demers vizual despre parcurgerea unui drum de la naștere și până la moarte. Finalitatea rămâne deschisă, întrucât nu poate exista sfârșit atâta timp cât destinul cerut la început se împlinește circular în tărâmul celor trei zâne, zeițele sorții, iar Făt Frumos ajunge în același loc de unde a plecat, închizând un cerc și deschizând altul.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram