Ventilatoarele broaștei Zuma pot înveseli

3 august 2017

Cu noul site deschis, se pot scufunda în lumea magică a drumurilor șocante și a bilelor multi-colorate, care ar trebui eliminate din ecran cât mai curând posibil, în orice moment al zilei sau al nopții. Paginile conțin o colecție minunată de jocuri, care sunt cumva legate de renumita Zuma de piatră. În primul rând, bineînțeles, aici puteți găsi cele mai cunoscute jocuri, care nu au nevoie de prezentări. Acestea sunt Zuma și Zuma's Revenge, care au devenit instantanee clasice ale jocurilor casual. Alte aplicații, care au ca prototip un Zuma, vor duce utilizatorii spre India, spre Egiptul antic și chiar spre mare - spre regatul piraților disperați. Unele jocuri vă vor ajuta să cunoașteți câteva animale: jucând Dolphin Pop, Kangaroo sau Fruit Twirls, utilizatorii se vor întâlni cu delfinii fermecători, maimuțe vesele și canguri rapide și toți vor petrece timpul petrecut în joc.
Înainte de a utiliza portalul, utilizatorul ar trebui să verifice dacă mouse-ul său funcționează corect, deoarece instrumentul principal de control al fiecărui joc de pe site-ul Web este mouse-ul și, uneori, veți avea nevoie de anumite taste de pe tastatură. Folosind mouse-ul, jucătorii pot efectua cu ușurință fotografii de rachete multi-colorate din orice tun și de a crea o combinație în acest fel. Principalul criteriu este foarte ușor de reținut: numărul de articole de aceeași culoare nu trebuie să fie mai mic de trei pentru a le face să dispară.
Utilizatorii pot juca toate jocurile, plasate pe internet resurse absolut gratuit și fără înregistrare. Selectați cu ușurință aplicația specifică, fiecare având o descriere cu note despre caracteristici diferite. După ce jucătorul și-a format experiența despre joc, el poate vota pentru el, deoarece site-ul are ratingul celor mai bune aplicații, care pot fi folosite de utilizatorii portalului nou. Și, cu siguranță, în lumea rețelelor sociale, nu ar fi bine ca portalul să nu ofere jucătorilor abilități de a comenta jocurile și de a le plasa pe ele în profilurile personale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram