O viata mai sanatoasa si mai calitativa, cu ajutorul Acoperisului verde extensiv !

Acoperis verde extensiv – Un sistem extins de Acoperis verde extensiv este caracterizat de vegetatia sa, de la sedumuri pana la ierburi mici, ierburi si plante erbacee inflorite, care necesita o intretinere redusa si nici un sistem permanent de irigare. Adancimea de crestere a mediului pentru un sistem extins de acoperis verde este de obicei de 6 cm sau mai putin. Aceste sisteme sunt ideale pentru o gestionare eficienta a apelor pluviale, cu nevoi reduse de intretinere. Acoperis verde extensiv este foarte rentabil.

La firma noastra exista consultanti profesionisti, arhitecti si ingineri care sunt specializati in specificarea si proiectarea oricarui tip de tehnologie vie, mai ales cand se afla in locatii izolate la sol. Tehnologia Acoperis verde extensiv adera la un cod de etica strict care ofera servicii fara prejudecati fara afiliere cu niciun produs sau producator. In plus, Acoperis verde extensiv a dezvoltat mai multe sisteme de acoperis verde si o solutie tehnica avansata pentru acoperisuri verzi.

Acoperis verde extensiv a furnizat expertiza si servicii de neegalat in orice industrie / sistem de viata. Acoperis verde extensiv este o companie de proiectare a tehnologiilor verzi cu plante de viata si dedicata educatiei si practicarii vietii verzi prin structuri vegetale pe orice zona impermeabila. Stim ca acoperisurile verzi, peretii verzi si bazinele de bio-filtrare reprezinta cheia pentru un viitor durabil si ar trebui sa fie accesibile tuturor.

Filozofie:

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri servicii de incredere, de clasa nationala, la o rata etica si accesibila. Credem ca viata ecologica nu ar trebui sa fie un lux accesibil doar catorva; in schimb, ar trebui sa fie disponibila tuturor ca o resursa vitala pentru a trai o viata mai sanatoasa si mai calitativa.

Acoperis verde extensiv isi construieste portofoliul in excelenta ecologica de numerosi ani. Acoperis verde extensiv furnizeaza expertiza si servicii neegalate in structurile vegetale si in sistemele de sisteme vii. Serviciul de acoperis verde a facut oficial schimbarea tehnologiei pentru a ne comunica mai bine expertiza noastra si pentru a oferi un nume care sa cuprinda diversificarea noastra viitoare.

Compania noastra ofera in prezent proiecte verzi pentru acoperisuri si pereti plus specificatii pentru o mare varietate de proiecte. Acoperisurile si peretii verzi ofera nu numai o atractie estetica pentru proprietarul cladirii, ci si o izolare excelenta care reduce costurile de incalzire si racire, reducerea sunetului si prelungeste durata de viata a acoperisului pana la 70 de ani. Din punct de vedere comunitar, acestea filtreaza poluarea aerului, creeaza habitate, atenueaza afectarea insulei termice si ofera o sursa de stocare mult mai necesara pentru apa.

Ne mandrim cu calitatea muncii noastre si proiectam aceste sisteme pentru a ramane bine in viitor. De asemenea, verificam proiectele din trecut pentru a ne asigura ca totul functioneaza dincolo de asteptari. Ne luam foarte in serios pozitia de lider in aceasta industrie. Tehnologia Acoperis verde extensiv promoveaza, de asemenea, stiinta si practica acestor sisteme vii prin seminarii, ateliere si conferinte academice. De asemenea, oferim asistenta institutiilor academice care cauta ajutor in stabilirea sau monitorizarea cercetarilor legate de aceste sisteme vii.

Clientii nostri variaza de la arhitecti si antreprenori generali la contractori si instalatori de acoperisuri verzi, proprietari de cladiri, organizatii si institutii academice. Majoritatea proiectelor noastre au fost realizate pe cladiri existente, cu toate ca multe orase si municipalitati din regiune adopta acoperisuri verzi in planul de gestionare a apelor pluviale. Aceste planuri de gestionare a apei pluviale necesita structuri noi pentru instalarea acoperisurilor verzi sau stimulente pentru construirea de acoperisuri verzi. Acoperisurile verzi ofera un avantaj critic constructiilor viitoare. In ciuda incetinirii actuale a economiei, industria verde a acoperisurilor continua sa creasca intr-un salt, ceea ce face Acoperis verde extensiv o investitie sigura pentru viitor.