Vaselina industriala- special creata pentru lubrifierea mecanismelor

Vaselina industriala de la Antos Grup reprezinta cea mai buna alegere in materie de unsori pentru lubrifierea unei mari game de mecanisme, vehicule si alte componente. Aceasta se remarca prin adeziune excelenta, stabilitate structurala si rezistenta la apa. Lucram cu o echipa de specialisti in domeniu ce ne ajuta sa oferim clientilor un sistem rapid de adaptare la cerintele pietei si suntem bucurosi ca reusim sa va impresionam de fiecare data in mod placut.

De asemenea, va garantam calitatea deplina a produselor comercializate de firma noastra si va asiguram ca acestea indeplinesc toate normele europene in vigoare si se bazeaza pe o tehnologie controlata permanent. Si pentru ca vrem sa fim cei mai buni in domeniu suntem mereu preocupati de o buna practica privind dezvoltarea durabila si responsabilitatea sociala.

Anumite tipuri de vaselina sunt special concepute pentru a fi utilizate pentru ungerea rulmentilor care opereaza la temperaturi ridicate si trebuie sa preia sarcini soc. Aceasta are un rol deosebit de important si anume acela de a proteja mecanismele impotriva uzurii, ruginii si coroziunii.

Vaselina contine aditivi pentru presiuni extreme si anti-uzura, dar si agenti de protectie impotriva coroziunii, asigurand o protectie de durata intr-un domeniu variat de aplicatii. Aceasta poate fi utilizata cu pecadere la temperaturi foarte scazute dar si foarte ridicate.Vaselina reprezinta cea mai buna alegere daca vreti ca acest lubrifiant sa nu curga dar sa protejeze impotriva influentelor externe cum ar fi: apa, umiditate, coroziune si uzura.

Vaselina industriala- pret corect

Alegeti orice tip de vaselina industriala de la Antos Grup si veti beneficia de cel mai bun raport calitate pret. Daca sunteti in cautarea unui ulei de vaselina medicinala, aici este locul unde ar trebui sa-l cautati. Produs conceput special pentru a fi folosit in scopuri medicinale, la fabricarea diverselor produse cosmetice dar si in aplicatii industriale.Verificati cu atentie piata inainte de a lua decizia finala pentru a va asigura ca ati facut cea mai buna alegere in acest sens.

Vaselina industriala – diversitate marita

Antos Grup va ofera diverse tipuri de vaselina industriala de extrema presiune folosita pentru scopuri multiple. Produsele noastre contin uleiuri minerale cu indice de viscozitate ridicat, agent de ingrosare precum si aditivi de extrema-presiune fara plumb.

Vaselina SHELL GADUS este special recomandata pentru: sistemele de lubrifiere prin dispersie din otelarii, lagare de alunecare si rulmenti care opereaza in conditii severe sau cutii de viteza. Cu ajutorul produselor noastre beneficiati de stabilitate mecanica si la oxidare foarte buna chiar la temperaturi ridicate,  rezistenta deosebita la apa, precum si protectie marita impotriva coroziunii.

Vaselina si uleiul nu se pot inlocui, pentru ca fiecare are un rol bine stabilit. Vaselina este folosita in cazul in care nu este recomandabil sau convenabil sa se foloseasca ulei. Alegeti lubrifiantul potrivit pentru o anumita situatie si determinati care este acesta in functie de design-ul utilajului si de conditiile de operare. Vaselina se utilizeaza pentru utilajele care functioneaza in conditii extreme cum ar fi presiune si temperaturi ridicate, incarcaturi soc sau viteza mica cu incarcatura mare.