Vania Limban – moasa independenta Active Family Center la conferinta Woman2Woman ro

Vania Limban este consultant in sanatate intima si moasa cu experienta interna si internationala de peste 20 ani, dar fondatoare a centrului Active Family Center si sustinator Green Parenting in Romania.

Vania Limban are 25 de ani de experienta. Ca moasa, a fost alaturi de sute de femei insarcinate, pe care le-a ajutat in timpul travaliului sau le-a asistat la nastere, aducand pe lume sute de bebelusi.

Vania a urmat stagii de pregatire la Universitatea de Vest a Angliei, la Spitalul General din Edinburgh, Scotia si la Georgetown University, in America. Despre nasterea in apa a invatat la un spital din Belgia. A lucrat in sala de nasteri a Spitalului Universitar Bucuresti, iar din 2002 este manager la Active Center si continua sa dea consultanta ca moasa si ca specialist in nasterea in apa, nasterea activa, alaptare. In perioada 1997 – 2005, in pozitia de presedinta a Asociatiei Moaselor din Romania, s-a implicat in reabilitarea acestei profesii in Romania.

Participa GRATUIT la conferinta “Mama si copilul”.

Detalii despre program, desfasurare si locatie gasiti aici: woman2woman.ro/conferinta-mama-si-copilul-editia-doua-17-decembrie-2014/

Sponsori principali: Farmaciile Belladonna si Sian Books – parte a grupului editorial All
Partener: Cartoon Network
Sponsori secundari: Aqua Carpatica, Active Family Center, Arthur Murray, DP Collection, Himalaya Herbals, Eau Thermale Jonzac din partea Belladonna, La Redoute, Mama Boutique, Natessance bebe din partea Belladonna, Spring Events.

Pateneri media: Bebelu.ro, Clubulbebelusilor.ro, Casamea.ro, Lumealuijunior.ro, LivePR, Mobikid, Mujer, PR2Advertising.ro, Ring, Romanialibera.ro

Inscrie-te gratuit la conferinte@woman2woman.ro. Detalii despre inscriere gasesti aici.