Valoris incurajeaza initiativele tinerilor

16 iunie 2011

“In prima parte a anului, am desfasurat o serie de actiuni cu care ne mandrim: sustinerea Centrului de zi Licurici in perioada Sarbatorilor Pascale prin implicarea angajatilor, plantarea de braduti impreuna cu Asociatia Montana Pathos in Muntii Siriu la inceputul lunii mai, constientizarea angajatilor in privinta posibilitatii de valorificare a hartiei in cadrul campaniei “Miercurea Verde”, centralizarea celor 2% din impozitul pe venitul angajatilor pentru sustinerea campaniei Salvati Copiii si sustinerea proiectului de “Lectura Business”. Avem planificate si in perioada urmatoare o serie de actiuni prin care speram sa aducem macar un zambet pe cat mai multe chipuri si implicarea cat mai multor tineri in actiuni de protejare a mediului”. Luiza Radulescu, coordonator proiecte sociale Valoris Center.

“La Valoris, actionam pentru a garanta siguranta persoanelor, cu un profund respect pentru mediul inconjurator si in sprijinul comunitatii. Ne-am asumat angajamentul de a forma cat mai multi tineri in arta comunicarii eficiente, iar proiectele pe care le sustinem la nivel corporate sunt orientate catre zona educatiei si formarii profesionale. De asemenea, in acest an am hotarat sa oferim suport angajatilor nostri implicati in proiecte de voluntariat, pentru ca in acest mod activitatile generate de echipa Valoris sa produca un impact pozitiv asupra comunitatii.” Cristina Man, Director General, Valoris Center.

Despre Valoris
Valoris Center este o companie cu capital 100% romanesc, care ofera servicii profesionale de Contact Center. Construim si dezvoltam servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, marketing de calitate, customer care, customer loyalty etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram