Vacanta la mare in 2020?

Suntem siguri ca ne asteapta vremuri si mai bune, mai ales pe litoral, unde hotelierii isi deschid portile cu o muiltime de oferte si servicii in conformitate cu legile in vigoare, astfel incat sa protejeze atat turistii cat si localnicii. Va asteptam la pensiunea din Eforie Nord, La Mer cu servicii de cazare de 3 stele, conditii excelente si respectarea normelor de igiena cu mare strictete. Un concediu pe malul marii, in aer liber, o plimbare la apus pe faleza te poate scoate putin din monotonia de zi cu zi si te ajuta sa iti incarci bateriile pentru perioada ce urmeaza.

Te asteptam pe litoralul romanesc! Cat de curand ne vom intalni, cu si mai multe surprize pentru voi, cu cea mai buna energie din lume si cu o mare clocotind de nerabdare sa isi intalneasca turistii. Va merita asteptarea aceasta lunga, ne vom bucura mai mult de natura si de tot ce ne inconjoara. Te invitam pentru un sejur de neuitat la pensiunea din Eforie Nord, La Mer, locul minunat unde iti vei dori sa revi.

Iti oferim o multime de servicii, atat pentru adulti cat si pentru copii, sezlonguri gratuite pe plaja din Eforie Nord si multe alte beneficii.