Va multumim pentru participarea la seminariile CASMARA mai 2011

23 mai 2011

COMUNICAT DE PRESA
Multumim tuturor colaboratorilor si partenerilor, care au raspuns pozitiv invitatiei noastre de a participa la seminariile, pe care le-am organizat in luna mai 2011, astfel:
• Constanta, 16 mai 2011, la hotelul Oxford
• Pitesti, 18 mai 2011, hotelul Alcadibo

Seminariile au fost sustinute de Dna. Tatiana Andruscenco, Medic Dermatolog si Administrator al firmei Cosmoprof. O persoana foarte cunoscuta si apreciata ca specialist, atat in domeniul medicinii cat si al esteticii faciale si corporale.

Invitatii au participat la:
• Prezentari / Demonstratii / Workshop-uri
• Aplicatii practice, atat cu produsele / tratamentele Bazice, cat si cu cele Monodozale / VIP
• Consultanta de specialitate in domeniul infrumusetarii
• Promotii si multe surprize placute

Pe tot parcursul acestor seminarii, participantii au avut prilejul de a descoperi cat mai multe secrete si tehnici de lucru, de a afla care sunt fazele si modul de aplicare a produselor cosmetice profesionale faciale si corporale revolutionare CASMARA, de a testa produsele si de a se convinge de actiunea, calitatea si eficienta acestora.
De asemenea, au beneficiat de o serie de informatii referitoare la modul de ingrijire a fiecarui tip de piele, factorii care au influenta negativa asupra pielii, noile tendinte internationale, din domeniul cosmeticii profesionale, etc.

Prezentarile, demonstratiile si noutatile Casmara, oferite in cadrul celor doua seminarii, i-au incantat pe toti cei prezenti. Acestia, s-au aratat foarte multumiti de rezultatele imediate si vizibile pe care le ofera produsele si tratamentele Casmara.

Dna. Tatiana Andruscenco, Medic Dermatolog si Administrator al firmei Cosmoprof, a mentionat:
„Tratamentele faciale si corporale profesionale Casmara, sunt destinate persoanelor cu un venit mediu si peste medie, saloanelor Prestige, Business si Luxury, dar ne adaptam permanent la nevoile pietei. Punem accent pe calitate si nu pe cantitate. Produsele noastre sunt foarte diferite de ceea ce exista pe piata la ora actuala.
Casmara ofera o colectie completa de linii de tratamente faciale si corporale profesionale, completandu-se una pe celalta, create pentru a aduce solutii fiecarui tip de piele. Numai aveti nevoie de nimic altceva! CASMARA – secretul afacerii dumneavoastra!
Casmara = Inalta calitate profesionala.
Casmara = Ingredienti activi revolutionari!”
Casmara = Cosmetica fara limite.

“Scopul seminariilor a fost acela de instruire si informare al specialistilor, managerilor, dar si al celor care doresc o afacere prospera in domeniul esteticii / cosmeticii, faciale si corporale. Notorietatea de care se bucura aceste produse, colaborarea cu partenerii nostri, se bazeaza pe profesionalism, respect si seriozitate.” – a spus dna. Eugenia Dinu, Director Marketing si PR.

Echipa COSMOPROF este pregatita sa raspunda cu promptitudine si profesionalism tuturor solicitarilor dumneavoastra si va sta la dispozitie cu placere pentru a va oferi consultanta necesara.

CASMARA - SOLUTIILE PERFORMANTE PENTRU SANATATEA SI FRUMUSETEA DUMNEAVOASTRA!

S.C. COSMOPROF S.R.L. – importator si distribuitor exclusiv al produselor cosmetice profesionale si corporale CASMARA

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram