Va asteptam cu drag la standul COSMOPROF CASMARA Romexpo 2011

8 septembrie 2011

INVITATIE

Ne face o deosebita placere sa va invitam la standul COSMOPROF - CASMARA, din cadrul expozitiei „Cosmetics Beauty Hair 2011”, Romexpo, Bucuresti.

Perioada: 15 - 18 septembrie 2011

STANDUL: 01
PAVILIONUL: C1

Programul de vizitare:
Joi – Sambata: 10.00 – 18.00
Duminica: 10.00 – 16.00

• Prezentari / Demonstratii
• Workshop-uri
• Promotii / Reduceri
• Noutati
• Lansarea tratamentului facial CASMARA INTENSIVE Q10.
• Multe alte surprize

***New 2011*** CASMARA INTENSIVE Q10 - noi produse cosmetice profesionale pentru saloanele de cosmetica si centrele de sanatate / infrumusetare din Romania!

Cu Intensive Q10 CASMARA veti redescoperi o noua stare a pielii dumneavoastra. Creat pentru a scoate in evidenta frumusetea naturala.

CASMARA INTENSIVE Q10 – solutia perfecta pentru cele mai exigente tipuri de piele. Lux, Rafinament, Vitalitate, Luminozitate.

VA ASTEPTAM CU DRAG!
Echipa Cosmoprof – Casmara

CASMARA - COSMETICA FARA LIMITA!

CASMARA - SOLUTIILE PERFORMANTE PENTRU SANATATEA SI FRUMUSETEA DUMNEAVOASTRA!

COSMOPROF SRL – importator exclusiv si distribuitor in Romania al produselor cosmetice profesionale faciale si corporale CASMARA, le ofera specialistilor din Romania posibilitatea de a-si rasfata clientii cu cele mai inovatoare produse cosmetice profesionale.
Acum, CASMARA prezinta o noua generatie de produse pentru intretinerea la domiciliu, la locul de munca sau/si in calatoriile dumneavoastra si ale clientilor dumneavoastra.

CASMARA a fost creata astfel incat sa rezolve nu doar problemele de ordin estetic, ci si starile sufletesti care sunt perfect ilustrate in exterior.

CASMARA vine in permanenta in intampinarea tuturor dorintelor dumneavoastra, pentru ca fiecare dintre dumneavoastra sa aveti o piele sanatoasa, curata, catifelata si stralucitoare!

CU CASMARA INVESTITI IN IMAGINEA DUMNEAVOASTRA!
“NU VETI MAI AVEA NEVOIE DE NIMIC ALTCEVA’’!

Misiunea echipei CASMARA: imbunatatirea calitatii vietii, cu eficacitate si frumusete prin intermediul produselor CASMARA!

Echipa COSMOPROF va sta la dispozitie cu placere pentru a va oferi consultanta necesara si este pregatita sa raspunda cu promptitudine si profesionalism tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Persoana de contact: Eugenia Dinu – Director Marketing

Echipa Cosmoprof,

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram