Uzina de Pizza, acum si online

28 iunie 2023
Autor:
Touch Media

Dupa aproximativ 5 ani de experienta si peste 60 000 de clienti fericiti, ne dezvoltam din ce in ce mai mult si astazi va anuntam cu bucurie lansarea noului site Uzina de Pizza, care  ofera serviciul delivery pizza Mamaia Nord si Navodari si o multime de alte optiuni disponibile, precum alegerea unui toping preferat si adaugarea lui pe oricare dintre pizza aleasa. De-a lungul timpului ne-am bucurat de success cu retetele noastre de pizza si am decis sa fim mai aproape de clientii noastri si sa punem la dispozitie un site complet si chiar sa imbunatatim serviciile de delivery.  Livram in intervalul orar 11:00 – 22:30, de luni pana duminica, oriunde iti doresti, chiar si pe plaja in Mamaia Nord si Navodari.

Ce gasesti in meniul Uzina de Pizza? Vrei sa petreci o seara speciala intr-un cadru intim si relaxat? Te asteptam cu drag pe terasa noastra din Navodari, iar daca nu poti ajunge la noi, venim sa iti aducem noi bunatatile, suntem la doar un click distanta. In meniul Uzina de Pizza gasesti pizza cu maia in Mamaia Nord, preparata dupa retete deosebite, paste delicioase, retete adaptate si remarcabile, iar in plus 4 deserturi dulci si bune pe care nu trebuie sa le ratezi.

Povestea ce sta in spatele Uzinei de Pizza vine din foarte multa viziune si pasiune. Coacem cu drag pizza cu maia naturala, ingrediente atent alese cu multa dragoste pentru gustul desavarsit de pizza. Un aroman si un tatar si-au unit fortele si au adaugat multa creativitate pentru crearea unor retete de pizza deosebite si savuroase. Blatul pe care noi il preparam este autentic din italia, cu o crusta perfecta, pufos si crocant exact atat cat trebuie, o reteta cautata in jumatate de lume si adusa in Uzina de Pizza

Livram pizza pe plaja in Mamaia Nord si Navodari, pe toata durata sezonului estival. Iar comanda o poti face direct din site-ul nostru. Daca vreti sa va relaxati pe terasa, stiti unde ne gasiti!

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram