Utilizarea oglinzilor in decorul unui apartament

Complex rezidential Baneasa Sisesti

Credeti ca intr-o casa, oglinzile sunt necesare doar la masa de toaleta si in baie? Pe masura ce cautati idei de amenajare, veti descoperi cum oglinda poate deveni un element major si versatil de decorare a fiecarei camere. In plus, joaca un rol important in extinderea spatiilor, bineinteles din punct de vedere vizual.

Chiar daca distanta de la usa de intrare in apartament pana la zona de living este mica, creati o zona interesanta care sa va ajute sa va simtiti mai bine imediat ce intrati in casa. Intr-un spatiu atat de mic, un tablou sau o figurina, va reduce mult din spatiul si-asa putin, insa o oglinda simpla si o iluminare strategica, vor reusi sa dea impresia unui spatiu mare.

In loc sa creati un perete al artei sau o galerie de tablouri, plasati o oglinda incadrata in perete in spatele canapelei sau in piesa centrala de mobilier din camera de zi. Acest lucru va crea o iluzie, camera parand mult mai mare decat este de fapt. Oglinda va reflecta lumina naturala in timpul zilei, ceea ce va creste luminozitatea. Daca alegeti o forma sau un cadru adecvat pentru oglinda, astfel incat sa se sincronizeze cu decorul camerei, atunci efectul este garantat.

Un loc sumbru de luat masa nu este deloc placut, mai ales daca nu este expus luminii naturale. Montati o oglinda pe peretele opus ferestrei astfel incat sa obtineti mai multa lumina. Cu siguranta si mancarea va fi mai buna!

Inlocuiti spatarul de lemn sau de piele al patului din dormitor cu o oglinda gigant. Daca aceasta nu este o optiune, alegeti un perete pe care sa montati oglinzi sau, de ce nu, chiar pe tavan. Acest lucru va oferi adancime camerei.

Oglinda poate fi un bun element de decor chiar si in bucatarie, asa ca nu evitati sa o folositi. Efectul obtinut va fi extraordinar, adaugand accente placute de lumina si originalitate.

www.sisesti30.ro | Complex de apartamente noi din Baneasa

Locul perfect in care puteti face jocuri de oglinzi este un apartament din blocurile noi din Baneasa. Compartimentarea perfecta recomanda aceste apartamente ca fiind ideale pentru aplicarea oricarei idei de bun gust. Accesand http://www.sisesti30.ro/ puteti vizualiza planul acestui complex de apartamente noi din Baneasa si, de asemenea, puteti programa o vizita in ansamblu.