Utilizarea adezivilor dentari

15 noiembrie 2017
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Fie ca sunteti novice in purtarea protezelor dentare sau le purtati de ani de zile, sau cunoasteti pe cineva care se lupta cu ele, probabil ca aveti unele intrebari cu privire la modul cel mai bun de a le mentine in siguranta si de a va simti confortabil. In cazul in care proteze se potrivesc perfect dar cautati o siguranta suplimentara, adezivul pentru proteza v-o poate oferi. Adezivii pentru dantura sunt disponibili in cateva forme diferite, cum ar fi gel, pasta sau pulbere, insa este dificil sa determinati care este varianta potrivita pentru dumneavoastra pana nu le incercati pe toate.

Adezivul pentru proteze dentare este un produs care se aplica pe partea inferioara a protezelor si intra in contact cu gingiile. Acesta creeaza un strat intre proteze si gingii care impiedica protezele sa se deplaseze sau sa alunece. Este potrivit atat utilizatorilor de proteze fixe sau mobile, care doresc securitate suplimentara.

In general, daca protezele sunt bine montate, adezivul nu este necesar. Daca simtiti ca aveti nevoie de fixare suplimentare, discutati cu medicul pentru refacerea protezelor inainte de a incerca sa remediati problema cu adeziv. De-a lungul timpului, structurile de sprijin din gingie isi pot schimba forma, rezultand nepotrivirea protezelor. Acestea pot provoca durere, rani sau deteriorarea altor dinti, iar adezivul poate remedia aceste probleme. Mai mult decat atat, acesta nu este recomandat ca o solutie permanenta la probleme serioase cauzate de proteze.

Elveto Dent - proteze dentare in sector 2

Adezivii nu sunt daunatori pentru proteze sau dinti, dar pot deveni periculosi daca nu sunt curatati in fiecare seara. Fiecare aplicare a adezivului nu este menita sa dureze mai mult de o singura utilizare. Pentru a afla mai multe despre realizarea de proteze dentare in sector 2, Bucuresti, adresati-va echipe medicale Elveto Dent. Daca in prezent nu aveti un medic dentist sau doriti sa incercati si altceva, Elveto Dent, cabinet stomatologic in Colentina are usa deschisa non stop. Vizitati site-ul https://elveto-dent.ro/ pentru mai mlte detalii!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram