Utilitatea unui cadru de mers si a unui cadru ortopedic

Cadru de mers

Persoanele care au suferit un accident sau batranii ce se afla in imposibilitatea de a se mai deplasa ca si inainte, avand dificultati la mers si cautand in permanenta un sprijin in acest sens, au nevoie de dispozitive speciale. Cadrele de mers sunt dispozitive ortopedice care sustin echilibrul pe toata durata deplasarii, perfecte pentru batrani, persoanele cu afectiuni locomotorii temporare su permanente, persoanelor care se afla in faza de recuperare in urma unor interventii chirurgicale.

Acestea se vand in magazinul online https://www.magazinulortopedic.ro/, alaturi de carjele ortopedice, destinate persoanelor care au suferit luxatii, fracturi sau interventii chirurgicale la unul din membrele inferioare.

Caracteristici si avantaje cadre de mers si carje ortopedice

Cadrele de mers sunt in general usoare, pentru a nu ingreuna deplasarea pacientului, sunt realizate de cele mai multe ori din aluminiu, au o inaltime de putin peste 1 metru, ajungand pana in talie. Totodata, exista si cadre de mers pentru copii, pentru pacienti obezi sau pentru alte grupuri de pacienti. Cadrele de mers sunt usor de adaptat pentru inaltimea pacientului, astfel incat acestea sa fie confortabile pozitiei de mers. Dispozitivele sunt usoare, pliabile si usor de transportat, fiind dotate chiar si cu amortizoare din cauciuc antiderapante.

Pe de alta parte, carjele ortopedice sunt folosite de catre pacientii care si-au rupt sau luxat piciorul sau au fost supusi interventiilor chirurgicale la unul din membrele inferioare. Pot fi achizitionate carje cu sprijin subaxilar sau cu sprijin pe antebrat, realizate din aluminiu, usoare, ajustabile in inaltime care au amortiozoare din cauciuc antiderapante, pentru a preveni alunecarile.

Pretul acestor produse este unul destul de accesibil, utilitatea lor fiind reprezentata de facilitarea deplasarii persoanelor care au suferit accidente, luxatii, interventii chirurgicale sau, pentru care procesul de imbatranire s-a dovedit a fi o adevarata provocare.

Dispozitivele medicale reprezinta un sprijin sigur si de durata al persoanelor pentru care deplasarea a devenit o adevarata provocare din punct de vedere fizic.