Usi din sticla de la Dekoflex Glass Design

Usile de sticla au fost intotdeauna acelea care au daut spatiului unde sunt amplasate aspectul acesta elitist si deasemeni rafinat. Prin folosirea de feronerii care sunt de o inalta calitate practic li se ofera acestor usi de sticla finisaj care e atent si deasemeni un aspect high-tech.

Tehnologia care e incorporata in aceste usi de fiecare dintre acele firme ce executa acest montaj e important sa poata fie de top si la final sa satisfaca toate cerintele pe care le au clientii si in acelasi timp cerintele firmelor executantea care trebuie sa fie mandre de durabilitatea acestora si de numarul lor mic, in unele cazuri inexistent privind reviziile ulterioare ce sunt necesare .

Usile de sticla ce sunt bine montate si care sunt facute din materiale de o buna calitate pot ajunge la durata de functionare optima in cadrul unui interval ce ajunge si la cativa zeci de ani.

Tipurile usilor de sticla pot fi conectate la sistemul de carduri cat si la unele nivele de acces individualizate, acestea putand monitoriza incluisv accesul delimitat facut de usile ce sunt instalate.

Usile de sticla are au si toc de lemn reprezinta niste usi deosebite, sunt estetice si caracterizate de usurinta cu care se intretin cat si prin durabilitate. Genul acesta de usi de sticla pot sa ofere multiple posibilitati de personalizare potandu-se face atat dintr-o sticla clara, insa si din sticla sablata, una care sa fie clear vision, din sticla pictata ori care sa fie vopsita. Tocurile pe care le au aceste usi pot avea niste finisaje speciale si in acelasi timp au o gama diversa de modele specfice de feronerie – avand butuc si cheie, sau fiind fara butuc insa cu cheie sau inchidere tip WC.

Grosimea acestei usi ajunge pana la 8 sau 10 mm.
Usiile de sticla avand toc din aluminiu pot avea montate si diverse alte tipuri de balamale cat si de incuietori. Culoarea pe care o are tocul in cazul acestore usi poate sa fie una standard din aluminiu natur insa exista incluisv posibilitatea sa fie redecorate asa dupa cum prevede paletei culorilor RAL.

Si in cazul cand sticla are grosime cuprinsa de 8 si 10 mm, foaia respectiva de sticla poate sa fie personalizata cu ajutorul vopsirii, al sablarii , cu un autocolant sau prin pictura.

La montaj pot fi folosite 2 sau in unele cazuri 3 balamale , iar diferenta o face dimensiunile golului de usa.

Exista in acelasi timp si usi de sticla ce sunt fara toc si care pot sa confera eleganta insa in acelasi timp pot si sa-si pastreze functionalitatea. Aceste usi pot sa se deschida in ambele sensuri si deasemeni ofera posibilitatea opririi lor la unghi de 90 de grade.

Acel efect luxuriant il poate oferi elemente premium dat de feronerie incusiv faptul ca ele sunt aplicate chiar pe sticla.

Dintre acele usi care sunt glisante, acelea care au prindere de perete sunt caracterizate prin faptul ca pot sa ofere luminozitate insa si spatiu in cadrul oricarui interior. Astfel de tipuri de usi sunt varianta considerata a fi cea mai buna in cazul spatiileor inguste si pot fi folosite in orice locuinta sau in birouri insa in acelasi tip pot sa fie montate si ca sa delimiteze o anumita zona avand un dressing room.

Sunt in comert si anumite usi de sticla care au un sistemul de prindere al sticlei si care reprezinta integrarea perfecta unde sunt dispuse n cadrul spatiilor de birouri ,al magazinellor ce au fatada din sticla.