Usi automate rezistente la foc-pentru momente de siguranta

30 mai 2018
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

Aceste usi automate rezistente la foc sunt ideale pentru cei care vor sa doarma linistiti si sa nu se expuna la pericole, indiferent de situatie. Acestea sunt certificate in concordanta cu normele legale si se executa la comanda indiferent de model si dimensiuni. Confectionate cu pricepere si maxima atentie la detalii, acestea sunt prevazute cu sisteme automate si foi de aluminiu, care le dau rezistenta si durabilitate mare in timp. Usile automate necesita o analiza detaliata pentru a determina cu exactitate dimensiunile si functiile speciale aferente.

Trebuie sa verificam minutios aliniamentul acestora, pentru ca daca apare vreun obstacol, acesta poate ingreuna miscarea portilor. De asemenea, trebuie verificata si rezistenta peretilor deoarece aceste usi nu sunt deloc usoare si vrem sa ne asiguram ca totul functioneaza perfect. Asadar, daca aveti nevoie de ajutorul nostru apelati-ne chiar acum si spuneti-ne despre ce anume aveti nevoie.

Usi automate rezistente la foc - alegerea perfecta

Sisteme de functionare ale acestor usi automate rezistente la foc respecta cu precizie standardele de rezistenta la foc, in functie de normele legale existente. Acestea sunt certificate si inspectate cu atentie inainte de a fi folosite. Usile reprezinta caracteristici specifice si se bucura de aprecierea celor care cauta usi rezistente si durabile. Asadar, acestea sunt rezistente la foc in cazul unui incendiu, deoarece nu permit trecerea fumului sau a focului, datorita foitei de aluminiu care le fac de neclintit.

De asemenea, acestea izoleaza din punct de vedere termic si reduc transmiterea caldurii emisa de un posibil incendiu sau alte accidente asemanatoare. Usile automate rezistente la foc reprezinta cea mai buna alegere mai ales pentru platformele industriale si depozitele comerciale. Datorita structurii sale foarte rezistente si se pot folosi cu usurinta ca si compartimente pentru zonele comunicante, in cazul unor hale industriale.

Usi automate rezistente la foc - realizate la comanda

In functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra alegeti cu incredere aceste usi automate rezistente la foc si bucurati-va de calitatea superioara a produselor noastre.  Acestora le corespund elemente de protectie speciale care asigura functionalitatea acestora pe termen lung. Noi va stam la dispozitie cu produse fiabile care reprezinta cea mai buna solutie de protectie impotriva focului in conformitate cu legislatia in vigoare.

Raspundem cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra si venim mereu in sprijinul celor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu dimensiuni standardizate si accesorizate conform cerintelor fiecarui proiect in parte aceste usi se folosesc de obicei in locurile cand exista riscul de incendiu. Acestea primesc semnalul de alarma si controleaza in totalitate fumul sau focul, nepermitand accesul acestora in interior.

Solutia ideala de a ne feri de eventualele pericole care ar putea apara este sa apelati chiar acum la firma noastra pentru rezultate eficiente de lunga durata. Aceste usi asigura etanseitate maxima in caz de izbucnire si extindere a focului si actioneaza ca un izolator termic cu sistem automat de control. Asadar, usile automate rezistente la foc impiedica cu succes propagarea flacarilor in caz de incendiu. Accesati chiar acum site-ul nostru pentru a afla si alte informatii suplimentare, doar asa veti fi siguri ca ati luat decizia corecta si a veti bucura de corectitudinea raportului calitate-pret.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram