fbpx

Urmeaza weekend ul cu cele mai mari reduceri din acest sezon la Ploieşti Shopping City

Fie că doresc să îşi completeze garderoba cu articole de îmbrăcăminte, încălţaminte, accesorii sau optează pentru decoraţiuni interioare, electronice şi electrocasnice, vizitatorii se vor putea bucura de ultimele zile de reduceri ale acestui sezon. Mai mult, o serie de magazine au amenajat locuri speciale dedicate lichidărilor de stoc, semnalizate cu “Reduceri finale”.

„Ştim că toată lumea îşi doreşte să profite de cele mai mici reduceri din sezon şi de aceea am organizat un weekend special dedicat lichidărilor finale. Pe lângă promoţiile din magazine, cei ce ne vizitează pot să se bucure şi de evenimentele sportive şi artistice pe care le-am pregătit pentru clienţii Ploieşti Shopping City împreună cu partenerii noştri. Aşadar îi aşteptăm pe toţi prahovenii şi nu numai să se bucure de un weekend de smart shopping şi distracţie împreună cu familia.”, a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploieşti Shopping City.

Tot în acest weekend, în cadrul centrului comercial vor avea loc demonstraţii sportive şi de dans, dar şi sesiuni de beauty gratuite. Zona de gaming va fi atracţia principală pentru domni.
În plus, în această perioadă, Ploieşti Shopping City le-a pregătit fanilor săi concursuri zilnice pe pagina de Facebook a centrului comercial. Cei ce ghicesc numele magazinului din imaginile postate au şansa să câştige unul din seturile de produse cosmetice oferite drept premiu.
————————————————————————————————————————————————–
Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).