Universul Barbie s a mutat pentru trei saptamâni în Sun Plaza Shopping Center

23 septembrie 2014

În perioada 30 august – 21 septembrie 2014, în Sun Plaza Shopping Center a avut loc un eveniment în premieră națională dedicat copiilor - „Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”. Timp peste 3 săptămâni, copiii s-au bucurat de prezența păpușilor Barbie care i-au așteptat zilnic în cele patru zone special amenajate, la parter și la etaj, în zona restaurantelor: Locul de Joacă Barbie, Bucătăria Barbie, Living Room-ul lui Barbie și Barbie Spa.

În perioada de desfășurare a evenimentului, Barbie a oferit celor mici experiențe de neuitat, făcându-i pe părinți să își aducă aproape zilnic prichindeii la Sun Plaza. La Locul de joacă Barbie au fost organizate peste 50 de activități variate prin care copiii și-au putut folosi imaginația (au făcut flori din hârtie, și-au realizat propriile accesorii și invitații la petreceri, au decorat casa Barbie). În Bucătăria Barbie cei mici au creat cele mai delicioase prăjituri și au decorat turtă dulce, biscuiți și deserturile preferate ale lui Barbie. În Living Room-ul lui Barbie, s-au auzit versurile multor cântece cunoscute ce au acompaniat copilăria multora dintre noi, copiii au cântat, au dansat, au participat la petreceri tematice și au intrat în atmosfera disco a anilor ’70. La Barbie Spa fetițele au fost machiate, li s-a făcut manichiura și au fost pictate pe față cu mult slipici și culori strălucitoare. Numărul participanților la ateliere a fost peste așteptări și mai ales, în weekend-uri, când numărul copiilor care au luat parte la activități a fost de peste 300 zilnic, pentru fiecare zonă special amenajată pentru ei. Cele mai iubite activități au fost cele organizate în atelierele din Living Room-ul lui Barbie și Bucătăria Barbie. Cele mai încărcate momente de emoție au fost cele date de prezența Prințesei Barbie: în fiecare weekend au fost oferite, gratuit, peste 500 de fotografii prichindeilor care au făcut poze cu Prințesa Barbie, rămânând astfel cu amintirea vie a păpușii copilăriei lor.

În cadrul evenimentului „Universul Barbie, un vis ce devine realitate!” a fost organizat un concurs pentru fetițe: „Și eu sunt o mică Barbie”. Părinții și-au putut înscrie fetițele în concurs până pe 13 septembrie la adresa [email protected] trimițând fotografii cu acestea îmbrăcate în Barbie. Cele 50 de câștigătoare au fost anunțate a doua zi, iar premiile au constat în costume, păpuși și rechizite marca Barbie. Nici băiețeii nu au fost neglijați organizându-se un concurs care să îi aibă în centrul atenției și pe ei: „Și eu sunt un mic Ken”. Cea mai simpatică fotografie cu un băiat “cool” cum este Ken a câștigat un echipament sportiv în valoare de 300 lei de la Hervis Sports, pentru un început frumos de școală.

„De regulă noi nu petrecem o zi întreagă în mall, în timpul liber, dar la invitaţia unor prieteni am venit pentru fetiţă să vedem atelierele Barbie şi alte evenimente de aici. Pot să vă spun că am avut o experienţă frumoasă la toate workshop-urile, la atelierele de bucătărie, la Barbie Spa, la atelierele de creaţie şi nu în ultimul rând, aici la karaoke şi dans. Venim de departe dar sperăm să revenim cât de curând aici. Felicitări partenerilor şi organizatorilor”, povesteşte mama unei fetiţe.

În premieră națională, în perioada 30 august – 21 septembrie 2014, visele au devenit realitate la Sun Plaza cu ajutorul păpușilor Barbie.

Pentru mai multe informații vizitați site-ul oficial și pagina oficială de Facebook Sun Plaza.

Despre Sun Plaza Shopping Center
Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 130 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Baumax, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zona dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată.
Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81,000 m2 şi peste 210.000 de m2 suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2,000 de locuri de parcare şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram