Unior Tepid – Target zero la erori de livrare

19 martie 2012
Autor:
dowmedia08

Unior Tepid, lider in distributia sculelor de mana in Romania a creat un filtru suplimentar la procesarea comenzilor pentru a elimina orice eroare la livrare. Datorita numarului mare de repere si caracteristicilor asemanatoare exista posibilitatea aparitiei unor inadvertente in procesul de livrare. Filtrul ofera posibilitatea unei verificari minutioase si rapide a comenzilor atfel incat fiecare comanda sa fie perfect procesata.

Distribuitor in exclusivitate a 23 de programe de scule de mana, cu adresabilitate pe toate palierele de la industrie, constructii, auto, agricultura pana la industria alimentara si HORECA, Unior Tepid este membru fondator al Centrului National de Scule, reteaua de distributie care acopera intreg teritoriul Romaniei.

Toate produsele pe stoc, livrarea imediata, consultanta, calitatea industiala la preturi corecte sunt cateva dintre avantajele de care beneficiaza clientii Unior Tepid.

Atent in fiecare moment la nevoile pietei, Unior Tepid a adaugat de curand in portofoliu programul SNAP ON, furnizorul de scule de mana, scule electrice si pneumatice, solutii complete de depozitare si solutii de diagnosticare auto, numarul 1 pe plan mondial. Un important element dezvoltat de SNAP ON este soft-ul de management al utilizarii sculelor pe baza de trasabilitate, organizat pe principiul unei biblioteci. Acest soft este util in absolut orice service, atat pentru o evidenta clara a sculelor utilizate, dar si pentru garantia calitatii reparatiilor. Acest sistem a performat in aeronautica, a fost regandit pentru sectorul auto si se experimenteaza acum intr-o forma simplificata – in constructii, minerit etc. pentru lucrul in regim de santier.

Unior Tepid activeaza de 12 ani pe piata sculelor de mana din Romania.

2012 Grandz Comunicare

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram