UNIOR TEPID propune PORT BAG pentru o cat mai buna organizare

17 august 2011
Autor:
dowmedia08

UNIOR TEPID, membru al Centrului National de Scule, va propune in luna august cutiile PORT BAG, cu posibilitate de intrebuintare atat pentru stocarea diverselor unelte, scule si accesorii cat si a folosirii lor in timpul liber, mai ales pentru cei pasionati de pescuit. Pentru ca produsele se adreseaza in mod special barbatilor, UNIOR TEPID doreste sa recompenseze munca acestora prin utilizarea cutiilor PORT BAG pentru o cat mai buna organizare.

PORT BAG, al caror produse sunt prezente la nivel national prin membrii Centrului National de Scule, este un brand dezvoltat la nivel european din 1990, din 2002 fiind certificat ISO9001:2000. Gama de produse oferite de producatorul european se afla in plina dezvoltare si diversificare, acest lucru contribuind la raspandirea renumelui brandului in lume. Produsele sunt fabricate cu masini automatizate de ultima generatie si, mai mult decat atat, compania PORT BAG dispune de propria instalatie de fabricat matrite. Cu aceste doua coordonate la indemana PORT BAG se situeaza pe un loc fruntas in clasamentul mondial al producatorilor de cutii, organizatoare si module din plastic. Produsele PORT BAG sunt prezente pe pietele din Europa, America de Sud, America Centrala, Australia, Africa si ale tarilor din Orientul Mijlociu. PORT BAG are ca obiectiv imbunatatirea calitatii si serviciilor odata cu largirea gamei de produse, aplicand o strategie orientata pe dezvoltarea si largirea segmentului de produse pe care le au in portofoliu si mai putin catre investitii in alte game de produse din plastic.

Cutiile sunt realizate dintr-un material plastic rezistent, adaptat solicitarilor mecanice, cu un design modern si functional, prevazute cu organizatoare detasabile sau fixe, fiind disponibile in diverse tipodimensiuni. Datorita constructiei usoare, a sistemului de inchidere din plastic si a spatiului generos de inmagazinare a obiectelor mici, frecvent folosite, cutiile PORT BAG sunt adaptabile utilizarii atat la locul de munca, zilnic, cat si in timpul liber.

PORT BAG acopera o arie larga de sisteme de organizatoare, depozitare si transport cu adresabilitate in diverse domenii, fiind proiectata pentru a maximiza capacitatea de incarcare oferind confort si durabilitate. Profesionistii din intreaga lume folosesc produsele PORT BAG, produse care isi dovedesc utilitatea la locul de munca, acasa sau in portbagajul masinii.

2011 Grandz Comunicare membra IPG

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram