Unde vinzi carti vechi sau rare? Aici ai solutia!

4 august 2023
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cartile vechi se aduna si nu mai sunt de folos. In astfel de conditii multi doresc sa le vanda pentru a face loc in casa si a castiga si bani in acelasi timp. Este o idee excelenta! Vanzarea cartilor vechi poate aduce multi bani fara prea mult efort.

Cum se pot vinde cartile vechi?

Cartile care se ingramadesc pe rafturi au fost citite doar o singura data si sunt, in general, in stare foarte buna. Deci nu are rost sa fie pastrate. Acestea au o anumita valoare si revanzarea lor poate genera profituri semnificative. In plus, incurajarea reutilizarii lor este o modalitate excelenta de a limita efectele negative ale supraproductiei de carti asupra planetei.

Cum se estimeaza valoarea unei carti de anticariat?

Valoarea pe care o atribuie volumelor pe care le evalueaza anticariatele care cumpara carti depinde de cerere si oferta. Lista criteriilor care trebuie luate in considerare include: starea de uzura, importanta istorica sau artistica a lucrarii, tirajul, editorul si autorul, eventualele note scrise de mana si gradul de raritate al cartii.

Un anticariat precum Anticariat-Carti.com cumpara inclusiv carti vechi si rare. Vanzarea de carti rare este o practica neobisnuita. Desi se aseamana cu revanzarea cartilor vechi, cartile rare au adesea o valoare de piata mai mare, iar pentru a le vinde la un pret corect este mai bine sa fie evaluate in prealabil de un specialist. Expertii in evaluarea cartilor pot ajuta la stabilirea valorii unei carti rare.

Anticariate care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

Anticariate care cumpara carti

Achizitorii care isi desfasoara activitatea in cadrul anticariatului mai sus mentionat sunt cumparatori de carti vechi cu experienta. Prin mainile lor trecand de-a lungul timpului un volum urias de carti pe care le-au evaluat. Munca lor nu este usoara, insa o fac cu pasiune. Prin urmare, acesti experti reali in domeniul achizitiei de carti pot sa stabileasca corect pretul cartilor pe care urmeaza sa le cumpere. Se deplaseaza acolo unde sunt chemati, fiind pregatiti sa preia inclusiv volume foarte mari de carti.

Cei care detin volume de carti pot fi siguri ca le pot vinde in cel mai scurt timp. Ramanandu-le doar sa contacteze anticariatul.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram