fbpx

Unde petrec romanii vacanta de Paste? Descopera ofertele Last Minute ale tour operatorului Prestige Tours

Tour operatorul Prestige Tours incurajeaza vacantele spontane si propune pachete complete pentru vacanta de Paste in Creta, Rhodos si Corfu, trei insule grecesti superbe, dar si in Cipru, cea mai mare insula din Marea Mediterana. Tarifele pachetelor de vacanta pentru aceste destinatii pornesc de la 370 de euro si includ biletul de avion dus-intors, cazare si masa conform ofertei, transferuri aeroport – hotel – aeroport, asigurare medicala si asistenta turistica locala, in limba romana.

Dubai, destinatia anului 2014

Pentru cei care vor sa viziteze o destinatie exceptionala, Prestige Tours are in oferta futuristul Dubai, cu tarife ce pornesc de la 704 euro/persoana pentru plecari in perioada 19-26.04.2014. Incepand cu data de 22 martie 2014, romanii nu mai au nevoie de vize pentru a intra in Dubai, asa ca orasul luxului a devenit o destinatie atractiva si pentru amatorii de vacante spontane. “Putem afirma deja ca Dubai este destinatia anului 2014. Pana acum, charterele noastre cu destinatia Dubai au fost pline si estimam ca interesul romanilor pentru aceasta destinatie va creste semnificativ acum ca au fost eliminate vizele.” – Madalin Mancila, director de marketing la Happy Tour Group.

Spania si Portugalia, destinatiile preferate pentru Paste

Romanii sunt mari iubitori de plaje dar si de orase europene cosmopolite. Anul acesta, pachetele de Paste Prestige Tours pentru Lisabona si Costa del Sol au avut cel mai mare succes. In acest moment, au fost ocupate toate locurile disponibile pentru aceste destinatii.

Asa ca nu lasa ca toate ofertele de Paste sa se epuizeze! Fa-ti bagajele si lasa-te rasfatat in hoteluri primitoare, hoinareste pe stradute putin umblate si clateste-ti privirea cu peisaje frumoase. Lasa-ti sufletul de calator sa te indeamna sa alegi locuri pitoresti si fermecatoare din insulele de la Marea Mediterana sau modernul si exclusivistul Dubai, povestile si amintirile de neuitat iti sunt asigurate!

Pachetele Prestige Tours pentru Creta, Rhodos, Corfu si Dubai pot fi achizitionate de la partenerii Prestige din intreaga tara.