Unde găsim înghețată artizanală în București?

9 februarie 2023
Autor:
IzzyReduceri

Ești din București și cauți cea mai bună înghețată care să fie și artizanală? Există un singur loc care îți poate oferi așa ceva. Gelateria Uau Gelato pune la dispoziție cea mai gustoasă înghețată artizanală București. Poți găsi această gelaterie în Centrul Vechi, dacă vrei să ai parte de gustul inconfundabil al unei înghețate bine făcute.

De ce este înghețata artizanală Uau Gelato printre cele mai bune?

Înghețata artizanală de la Uau Gelato este printre cele mai bune deoarece combină două aspecte importante. Care sunt acelea? Ei bine, firma se uită întotdeauna la gustul înghețatei lor, dar și la cât de sănătoasă este. Nu există altă gelaterie București care să aibă mai multă grijă de clienții ei.

Uau Gelato se asigură de fiecare dată că lucrează cu cele mai proaspete și calitative ingrediente. Ei stau întotdeauna departe de lucruri care dăunează organismului omenesc. Vor pe cât se poate să ofere cel mai sănătos desert posibil. Iar acest lucru este posibil deoarece creează înghețată București care nu conține semifabricate.

Ce sunt semifabricatele? Semifabricate sunt o categorie de alimente care nu sunt deloc sănătoase pentru corpul omului. În această categorie poate intra laptele praf sau alte alimente care nu sunt proaspete. Mai mult decât atât, Uau Gelato este foarte atentă să nu folosească următoarele: grăsimi hidrogenate, potențiatori de gust, monogliceride ai acizilor grași, digliceride ai acizilor grași, conservanți, arome artificiale.

Înghețate și sorbeturi cu cele mai încântătoare arome

Gelateria Uau Gelato te va surprinde mereu cu aromele ei diverse și încântătoare. Nu vei reuși niciodată să te saturi de ele! Mereu vei găsi ceva nou la ei, o aromă nouă pe care nu ai mai încercat-o niciodată. În plus, fiecare client în parte va găsi ceva cu care să rezoneze. La Uau Gelato poți găsi arome precum:

 1. alune de pădure – o aromă clasică, dar care nu va da niciodată greș
 2. caffe espresso – iubitorii de cafea vor adora această aromă intensă
 3. cheesecake – cei care adoră acest tip de prăjitură, se vor îndrăgosti și de această înghețată
 4. ciocolată cu ardei iute – un gust special pentru iubitorii de senzații tari
 5. cremă de lapte cu zmeură – o aromă răcoritoare pentru zilele calde de vară
 6. cremă de lapte cu căpșună – pentru cei care adoră gustul proaspăt de fructe

În același timp, nici sorbeturile de la Uau Gelato nu se lasă mai prejos. Acestea sunt tot un tip de înghețată, doar că nu sunt făcute cu lapte, ci cu apă. Acest fapt le face perfecte pentru clienții care țin post sau care poate sunt vegani. Acestea fiind spuse, la Uau Gelato poți găsi sorbeturi cu aromă de:

 • acai
 • afină
 • ananas
 • caisă cu ghimbir
 • cedru și lămâie
 • fructe de pădure
 • litchi, zmeură și trandafiri
 • magiun de prune topoloveni

De ce să alegi Uau Gelato?

Uau Gelato este firma excelentă dacă îți dorești o înghețată bună, dar care să nu îți dăuneze sănătății. Ingredientele folosite de ei sunt mereu proaspete, aduse de la cei mai bun furnizori pe care îi cunosc. Acest lucru este un aspect esențial un crearea unor produse calitative.

În același timp, dacă înghețata lor este făcută doar din cele mai bune și proaspete produse, înseamnă că acestea sunt foarte gustoase. Textura înghețatei va fi mult mai cremoasă dacă se folosesc ingredientele potrivite.

Ceea ce este special la ei este că folosesc produse precum lapte și ouă, nu ingrediente care doar seamănă cu acestea. Se asigură mereu că aleg ce este mai bun pentru clienții lor. Rețetele lor sunt speciale și bine puse la punct, de aceea le iese cea mai incredibilă înghețată.

Alege și tu Uau Gelato pentru o înghețată gustoasă

La Uau Gelato găsești calitate, gust incredibil și sănătate în bucate! Fiecare client este special pentru Uau Gelato. Firma își dorește ca toată lumea să se simtă ca acasă atunci când le trece pragul gelateriei.

Atunci când vine vorba de experiențe minunate, fără îndoială la Uau Gelato trebuie să mergi. Dacă vrei și tu să guști o înghețată făcută ca la carte, atunci apelează fără grijă la Uau Gelato. Poți găsi mai multe detalii despre această gelaterie pe site-ul uaugelato.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram