Un weekend dedicat iubirii la Ploiești Shopping City: casatorii de proba surprize şi oferte speciale pentru îndragostiți

13 februarie 2015

Proaspeţii însurăţei vor pleca acasă nu doar cu certificatul de căsătorie, dar şi cu o poză oferită pe loc pentru a le aduce aminte de momentul în care au spus „DA”. Cuplurile își vor putea uni destinele într-un decor tematic special amenajat de Ploiești Shopping City şi vor avea parte de surprize pregătite pentru ei de centrul comercial. Căsătoriile de probă vor avea loc în zilele de 14 – 15 şi 21-22 februarie, între orele 14:00 – 21:00.
În plus, cei ce sunt în căutarea cadoului perfect pentru persoana iubită se pot inspira din sugestiile zilnice postate pe pagina de Facebook a mall-ului. Cuplurile pot profita şi de ofertele dedicate îndrăgostiţilor, valabile până pe 24 februarie: 1 + 1 gratis, dar şi meniuri speciale oferite de Grillandia, Aroma, La Nasu Conasu, La Cucina sau Delice.

Mai mult, cei ce vor să îşi demonstreze iubirea într-un mod inedit, pot să le dedice partenerilor o scrisoare de dragoste prin intermediul aplicaţiei de pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City.

Ploieşti Shopping City a dat deja startul acţiunilor dedicate lunii îndrăgostiţilor printr-o campanie inedită, ce a captat atenţia tuturor ploieştenilor.

Inimioarele lui Cupidon au ieşit la vânătoare de îndrăgostiţi în cele mai importante locaţii din Ploieşti, precum centru oraşului, licee, campusul universitar, pub-uri sau în mall. Până pe data de 23 februarie, cei ce se pozează cu mascotele Ploieşti Shopping City şi postează fotografiile pe profilul personal, folosind hashtag-ul #iubestisidaruiesti sunt înscrişi automat la concursurile zilnice organizate de mall şi au şansa să câştige unul dintre zecile de premii puse în joc: cine romantice sau meniuri speciale pentru 2 la cafenele din Ploieşti Shopping City.

Acţiunile dedicate lunii îndrăgostiţilor organizate de Ploieşti Shopping City sunt susținute de UTV.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram