Un upgrade binevenit! 4 opțiuni noi pe LivePR.ro

23 septembrie 2017
Autor:
livepr

Recent, am făcut un upgrade platformei noastre de publicare și distribuție a comunicatelor de presă LivePR.ro. Odată cu acest upgrade am implementat și o serie de opțiuni noi pentru a oferi utilizatorilor noștri o experiență de vizitare și de lucru pe platformă mult mai bună ca până acum. Nu în ultimul rând, ne-am preocupat de afișarea comunicatelor atât pe prima pagină, cât și pe pagina specifică a fiecăruia, lăsând utilizatorului o libertate mai mare de editare și, în același timp, facilitarea încărcării de materiale media variate, foto-video.

LivePR.ro avea nevoie de acest upgrade deoarece sistemul vechi era unul care devenise destul de greu de folosit pentru utilizatorii noi deoarece nu era chiar atât de intuitiv pe cât ne-am fi dorit noi și utilizatorii noștri să fie. Așadar, am trecut la sistem de administrare consacrat, WordPress, care nu doar că este mai intuitiv și mai ușor de exploatat pentru utilizator, dar este și mult mai flexibil pentru partea de dezvoltare de noi opțiuni, așa că rămâneți pe frecvență, urmează noi opțiuni interesante care vor crește vizibilitatea comunicatelor de presă publicate pe LivePR.ro.

Până atunci, să facem o scurtă trecere în revistă a opțiunilor pe care le-am implementat deja odată cu lansarea noii platforme.

1. O interfață mai „prietenoasă”

A fost o prioritate să simplificăm editorul, astfel încât utilizatorul să aibă comenzi intuitive pentru formatarea textului, introducerea de subtitluri mai vizibile și pentru a introduce link-uri mult mai ușor. De asemenea, am dorit să oferim flexibilitate în editarea conținutului publicat pe site, de aceea am introdus opțiuni pentru încărcarea de materiale video și pentru crearea de galerii foto. Astfel, utilizatorii pot să-și promoveze într-un mod mult mai vizual brandurile, evenimentele, acțiunile întreprinse, produsele sau serviciile.

2. Unelte SEO

Am făcut optimizarea pentru motoarele de căutare mult mai accesibilă pentru fiecare utilizator printr-un set de unelte SEO prin care poate fi optimizat fiecare comunicat. Uneltele sunt ușor de folosit și oferă utilizatorului informațiile de care are nevoie pentru a avea un comunicat care să se remarce printre rezultatele motoarelor de căutare.

3. Ofertă mai variată de pachete de comunicare

Am făcut abonamentele mai flexibile, astfel încât utilizatorul să poată alege planul tarifar cel mai convenabil. Pentru o comunicare constantă, cel mai potrivit este unul dintre abonamentele anuale, dar am creat opțiuni pentru 1 lună, 3 luni și 6 luni pentru a veni în întâmpinarea clienților care au nevoi periodice sau sezoniere de comunicare, sau pentru cei care au nevoie de un pachet pe o perioadă determinată, mai scurtă, pentru promovarea unui eveniment.

4. Pachetul ONG

Am creat acest pachet gratuit pentru ONG-uri deoarece dorim să susținem promovare și popularizarea cauzelor sociale, a acțiunilor culturale, educative, ecologice, de protecție a copiilor, de protecție a animalelor, precum și alte cauze derulate de organizații dedicate susținerii unei schimbări de atitudine, de percepție asupra unei probleme cu impact social.

Cam așa arată, în opinia noastră, TOP 4 al opțiunilor noi implementate. Bineînțeles, există mai multe îmbunătățiri ale sistemului pe care le veți descoperi pe parcursul utilizării.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram