Un top al cartilor thriller ce nu trebuie ratate

26 octombrie 2019
Autor:
Login Promotion

Chiar daca nu va pasioneaza genul thriller, macar pentru cultura dumneavoastra de cititor ar trebui sa incercati macar un volum. Daca nu stiti spre ce sa va indreptati atentia, puteti apela la ”rafturile” pe care vi le pune la dispozitie o librarie online - BuyBooks.ro.

De altfel, pe buybooks.ro gasiti numeroase astfel de titluri, asa ca nu va fi prea greu sa alegeti. Daca totusi inca sunteti nehotarat, cei de la buybooks au unele recomandari pentru dumneavoastra.

Shutter Island, de Dennis Lehane

Aceasta carte a fost si ecranizata, ceea ce a contribuit si mai mult la succesul ei. Volumul, care se regaseste in orice librarie online care se respecta, prezinta cititorului un spital psihiatric, de pe insula Shutter, unde nimic nu este ceea ce pare a fi. Mai spunem doar ca oricine vrea sa scape din acest loc de cosmar descopera doar ca este imposibil sa o faca. Mai multe puteti afla din paginile cartii.

Durabila iubire, de Ian McEwan

Un thriller care da de gandit, oare cat de subtire este granita dintr-o iubire frumoasa intr-o obsesie periculoasa. Ian McEwan este cel care in paginile cartii ofera cititorului partea intunecata a celui mai frumos sentiment din lume, si cat de mult conteaza anumite intamplari in destinul unui om. O carte care va va purta prin multe tenebre.

Tacerea mieilor, de Thomas Harris

Inainte de filmul de succes, a fost cartea, care acum se gaseste in orice librarie online. Multi au fost cei care au vazut mai intai filmul, fapt ce i-a facut sa caute si cartea pentru a vedea daca se ridica la inaltimea productiei cinematografice. Si, intr-adevar, povestea lui Hannibal Lecter este una care impresioneaza si nu se uita prea usor.

A doua fata, de Maggie Mitchell

A alta carte pe care o puteti regasi intr-o librarie online este si ”A doua fata”, de Maggie Mitchell. Doua fete sunt rapite si cu timpul ajung sa simta pentru rapitorul lor atat ura, cat si iubire. La 20 de ani de la eliberarea lor, una dintre fete scrie povestea care i-a marcat existenta. O cunoscuta actrita de la Hollywwod este solicitata sa joace un rol in filmul inspirat de aceasta carte si descopera cu oroare ca totul i se pare extrem de cunoscut. Oare de ce? Gasiti raspunsul in paginile cartii.

Cu sange rece, de Truman Capote

In aceasta carte este vorba de acea crima multipla dintr-un orasel din Kansas si care a zguduit America. Truman Capote a petrecut sase ani pentru a se documenta pentru aceasta carte, in cadrul caruia a prezentat publicului toate eforturile oamenilor legii de a prinde ucigasii. Cartea este mai mult decat o simpla relatare a unor fapte odioase, si doar citindu-i paginile puteti aprecia mai bine. Relatarile faptelor, dar si o incurisiune in mintea ucigasilor fac din aceasta carte un thriller de succes si care acum se gaseste in oricare librarie online.

Gandeste-te la un numar, de John Verdon

O carte pe care nicio librarie online nu ar trebui sa o rateze, deoarece este una care tine cititorul cu sufletul la gura de la inceput si pana la sfarsit. Toata lumea cunoaste acest joc al copilariei, prin urmare, care ar fi prima reactie pe care o aveti atunci cand primti un biletel cu niste versuri in care un strain va marturiseste faptul ca va stie toate secretele, apoi va roaga sa va ganditi la un numar? Probabil veti fi tentat sa credeti ca e o gluma proasta. Dar daca strainul chiar a ghicit numarul? O poveste fascinanta, care are parte de multe situatii neasteptate, cu patru crime si un detectiv care incearca sa prinda ucigasul necunoscut. E suficient, mai multe aflati chiar din paginile cartii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram